Doğuma Hazırlık Anneler ve Anne olacaklardan yardım!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

adaderenim

Aşk artık 3 kişilik..
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
2.984
2
106
merhaba bayanlar Allah nasip ederse bi kızımız olcak
her konuda az çok bir fikrimiz var ama konu bebek arabasına gelince tıkanıyoruz
bizim hususi bir aracımız yok toplu taşıt araçlarını kullanıcam ve oturduğum çevrede üst geçit çok var
hem üst geçit için hem otobüs için benim taşımakta zorlanmıyacağım bebeğiminde rahat edebileceği bebek arabası modelleri söylerseniz sevinirim

not: bebeğim ekimde doğucak yani kış bebişi olcak bebek arabasının anakucağı özelliği olmasada olur yani

Cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :) ben e-bebekten mamas&papas Marka urbo bebek arabasi aldim gayette memnunum tam yatar bicimde oturur bicimdede ayarlaniyor bebegin yuzu ister sana istersen disa dogru donuyor kullanimi gayt rahat Hemen katlaniyor kaldirima filan rahat cikartiyorum ama sizin oralarin durumunu tam bilemedigimden birsey diyemem ama bir incele istersen internetten?

Mamas & Papas Urbo Bebek Arabası Red - e-bebek.com

çok teşekkür ederim hemen inceliyeceğim
merdiven çok burda malesef araba hafif ve dayanıklı olmalı

benim oglumda ekim dogumlu
ben chicci lite way kullaniyorum,hem baston tipi hem yeni dogan icin uygun sifir yatiyor.agirligi 6kg falan birde kis bebekleri icin bayagi ise yarayan ici kurklu uyku tulumu gibi birseyi var arabaya takilabilen....bir incele istersen ben 3.kattan bebek,bebek cantasi ve araba tek basima inebiliyordum :)) tekerlekleride tasli yolda falan hic zorlamiyorm
beni gorende pazarlamaci sanacak :))
kizinizi saglikla kucaginiza alin insallah

çok teşekkürler hemen bakıyorum

burda kim bilir kaç kişi kaç tane bebek arabası kullanıyo ama 1 kişi bile yorum yapmıyo

aslinda varya yorum olmamadi daha iyi yoksa iyice kafan karisir kendimden biliyorum :))
ama oneri istiyorsan daha once dogum yapmislarin konularina git onlara sor belki daha kolay karar verirsin
kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…