Merhaba güzel anneler. 19 mayısta tam 1 aylık olduk. İlk 10 gün rüya gibi geçti ne gaz ne ağlama :) 10 günden sonra her bebekte olduğu gibi bizde de gaz başladı. 15 gün sonra ağlama krizleri gaz sancıları uyumama sabahlama vs vs gerçek annelik yüklendi

Bebeğim bu 1 ayda 1 kilo aldı. 3850 doğmuştu ilk 3 günde 3,500 a düşmüştü meme reddi ve sarılıktan . Çok şükür güzel toparlamışız. Colinox diye damla kullanıyoruz çok iyi geldi bize belki size de fikir olur . Onun dışında doktor anason çayı iç ve bebeğe de günde 2 çk kaşığı ver dedi öyle yapıyorum.
Damla biraz da uyku yapıyor akşama doğru bir duş da aldırdım mı 4,5 saat uyuyor çok güzel. Doktor gündüz 3 gece de 4 saatte bir emzirebilirsin dedi. Ben gündüz ne zaman istese veriyordum gece de 2 saate bir uyandırdım hep 1 ay boyunca sarılık için . Doktor çok az kalmış dedi o yüzden bu aralıklarla besleyebilirsin artık dedi.
Bebegım çok meme istiyor dedim bazen 40 dk emiyor 20 dk sonra tekrar istiyor doktor sancıdan dedi memede rahatlıyormuş bebekler. Ama bu durumun olumsuz yönü şu. Bebek sürekli emdiği için kaliteli süt olayı olmuyormuş sütün yağlanmasına izin vermediği için. O yüzden yapabildiğin kadar 2,3 saate bir emzir dedi