anneler ve hamileler bi bakar mısınız çok merak ediyorum!!!

nehirdenizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
1.109
102
93
35
Bitlis
Bu benim 7 haftalık ultrason fotoğrafım. en büyük olan bebeğim kalbinin atışını da ultrasonda görebildim. onun yanındaki küçük beyazlık için dr onun eşi olacak ilerde dedi.ama alttaki beyazlık ne acaba meraktan çatlıycam ikiz olsaydı ikisinin kalbi de aynı anda atmaya başlar mıydı?

Oo güzel cnm bende az önce doktra gttim 7+4
Olmam gerekiyo ama 5 bcuk haftayms geriden gelio düşük tehlikesi var dedi snn gbi küçük du bebisim iyi senn snucun cnm korkma

Oo güzel cnm bende az önce doktra gttim 7+4
Olmam gerekiyo ama 5 bcuk haftayms geriden gelio düşük tehlikesi var dedi snn gbi küçük du bebisim iyi senn snucun cnm korkma

benimde öyle zaten canım. geriden gidiyoruz bizde. progestan kullanıyorum 3 haftadır lekelenmerim için. ama kalbini duymadınız mı siz?

benimde öyle zaten canım. geriden gidiyoruz bizde. progestan kullanıyorum 3 haftadır lekelenmerim için. ama kalbini duymadınız mı siz?

Geçen hafta kese vardi bebek yokdu bugn bebek ayni sennki gbi minik bisydi ufak ufak var kalp atisi
Haftya duyarsn dedi dusdüşük tehlikesi varms geriden gelio die benm.lekelenme kanama biseyim yok ama blmyrm moralimi bzdu

Geçen hafta kese vardi bebek yokdu bugn bebek ayni sennki gbi minik bisydi ufak ufak var kalp atisi
Haftya duyarsn dedi dusdüşük tehlikesi varms geriden gelio die benm.lekelenme kanama biseyim yok ama blmyrm moralimi bzdu

inşallah haftaya duyarsın kalbini ondan sonra risk azalıyo canım. içini ferah tut. benim bi boş gebeliğim oldu o yüzden bu sefer umutluyum artık en azından bebeğimi gördüm kalbini duydum sende rahat ol duyarsın haftaya. geç döllenme olmuştur inşallah

İnşallah cnm ya gecen hafta gttgm doktr gec döllenme dedi bgn frkli bi doktra gttim morlm.bzldu Progestron verdi iste vitamin aspirin falan bakalm kan vrrdim haftaya gidicem

enteresan bi tarzı var dr un galiba :) canım en önemlisi folik asittir.hamile kalmadan en az 3 ay önce başlanması gerekiyor. bence doktorunu değiştir sen.
Kendme dgru dzgn doktr bulamdm ztn :)
Folik asit hamile kalmdn kullanmstm yarisi duruyo içim bari

Tamam ne güzel bebiş görünüyor 8. Haftada net kendini gösterir. Hayırlı olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ciko07 arkadaşım haftasının geriden gelmesiyle düşük tehlikesi olmasının bir alakası yok öncelikle onu bil canım haftanın geriden gelmesi ya geç yumurtlama ya da geç döllenme olduğunun işaretidir ki bunda korkulacak hiçbişey yok kötü bişey değil 10 hamilelikten 3 ünde böle şeyler görülür zaten düşük tehlikesi progesteron hormonunun düşük olmasıyla bağlantılıdır ki doktorun progestan vermiş sana zaten tedavi amaçlı şimdi sadece dinlenmen gerekiyor haplarını düzenli kullan ve 2-3 hafta hiçbişey yapmadan yat ayaklarını uzat ve dinlen korkma hiçbişey olmayacak bebeğine ama folik asiti de ihmal etme hergün bitane 4 mg dozda al olur mu ben Tıpçıyım o yüzden bu konularda birazda olsa bilgim var branşım kadın doğum değil ama doğru bildiğim şeyler bunlar geçmiş olsun herşey çok güzel olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…