Anneler Ve Kızları Star Tv

izlenecek bırsey yoktu ıyı oldu bu dızının oluşu..

ama bu dram fazla geldı bana sankı yaz vaktı ya

bende cok begendim, harika bi dizi olmus.:46:
Ama sanirim bu sene dizi bollugu var bisuru dizi fragmani donuyor.

evet bu sene dizi bollugu varr, hangi birini izleyeceksek:15::15: bu diziyi ben de çok beğendmmm, kalbim seni seçti ile çakışıyor ama tekrarlarını izliyorum naaapim....

Ben beğenerek izliyorum bu diziyi,bu hafta kötü bitti gerçekten,umarım Yusuf ölmez ve Defne bebeğini kaybetmez...:43:

Star TV'nin Doğuş Yayın Grubu'na satılmasının ardından reytingleri kötü giden diziler birer birer bitirilmişti. Kanalın sevilen dizilerinden 'Anneler ile Kızları' ise bu değişim sürecinde Fox'a transfer oldu.

NTC Medya imzalı dizide Ebru Özkan ve Feride Çetin başrolleri paylaşıyor. Biri Malatyalı, diğeri ise İstanbullu olan iki kadının aynı kaderi paylaşma sürecininekrana aktarıldığı dizinin yeni bölümleri bundan sonra Fox'ta ekrana gelecek.

Star TV'nin Doğuş Yayın Grubu'na satılmasının ardından reytingleri kötü giden diziler birer birer bitirilmişti. Kanalın sevilen dizilerinden 'Anneler ile Kızları' ise bu değişim sürecinde Fox'a transfer oldu.

NTC Medya imzalı dizide Ebru Özkan ve Feride Çetin başrolleri paylaşıyor. Biri Malatyalı, diğeri ise İstanbullu olan iki kadının aynı kaderi paylaşma sürecininekrana aktarıldığı dizinin yeni bölümleri bundan sonra Fox'ta ekrana gelecek.

Aaaa teşekkürler ,haberim yoktu....

Ilk 2 bolumunu izlemistim, ama sonrasi unuttum gitti... Demek ki beni cok merakta birakacak bir dizi degil. Yine de ara sira aklima geliyor; belki 3'ten devam ederim yine.

haberim yoktu tesekkürler.aman bitirmesinlerde diziyi tek transfer olsun .ben cok begeniyorum.

Son düzenleme:
bir haftadır her gün dizi hangi güne alındı diye aradım.neyse bitmesinde oradan takip ederiz:50:

anneler ve kizlari ne zaman basliyor diger bölümleri ya. gecen hafta oynamadi :50:

Izledim ve 13. bolumde kaldim. Zaten yurtdisindayim, tv takip edemiyorum. Internette de yok devami. Anlamadim ben, transfer mi oldu, bitirildi mi, her neyse bir bilseydik. :47:
Cok begenerek izliyordum, seyirciyi adam yerine koyup bir haber verseler keske bu kanalcilar. :20:

Çok iğrenç programdı bu kadınlar özel hayatlarını herkese deşifre etmeleri yanlış bu memlekette sapığı, hırsızı var zengin kadın avcısı var ben korkardım şahsen bunları takip edip başlarına kötü olaylar gelebilir

Back
X