Bebek Beslenmesi anneler yardim edermisiniz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yagmurcs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
131
15
33
35
Kütahya
Mrb arkadaslar 1 aylik bebegim var sutum yetmedigi icin mama veriyorum ama genede doymuyo gibi geliyo surekli emmek istiyor mamayi ne kadar vermeliyim ölçüleri ne kadar olmali

Anne değilim ama bu konuyu doktorunuza danışsanız daha iyi olmaz mı? Ben cesaret edemezdim burdan söylenenlere göre hareket etmeye açıkçası.

Mamaların üzerinde hangi ayda kaç öğün ve kaç ml vermeniz gerektiğini yazan beslenme tablosu oluyor bebeğinizn durumuna göre ordaki miktarı ayarlayabilirsiniz

Canim oncelikle doymadigindan ne kadar eminsin sutunmu yok yada acliktan mi durmuyo yoksa gazi oldugundanmi buna dikkat et tam net bi aciklama yaparsan yardimci olmaya calisirim insaalah

mamanın üzerinde beslenme tablosu bulunuyo bakabilirsin.mama verdiğindede yalanırsa aç olduğunu düşünme gazdan da yalanıyodur ben oğlumda yaşadım aynısını.bu arada bi not daha yeni bebeklerde doyma refleksi gelişmemiş olduğundan doymayı bilemez her yalanma ya da ağlama açlıktan değildir unutma ama için rahat etmiyorsa bi doktora danışabilirsin.

Mrb arkadaslar 1 aylik bebegim var sutum yetmedigi icin mama veriyorum ama genede doymuyo gibi geliyo surekli emmek istiyor mamayi ne kadar vermeliyim ölçüleri ne kadar olmali
canim yeni dogmus bebekler cok emmek ister oyle zevk icin mi diyim artik yani aclik olmiyabilir. ben yalanci emzik tavsiye ederim eger doydugundan eminsen veya gogsunu ver anne yakinligi sicakligi ister gogus ister bebekler.

Ve ayrica bebegini doyana kadar ver mamasini. mesela ayina gore kutuda 2-3 saate bir 120 yaziyorsa ve bebegin hepsini iciyorsa onu 150 yap. yani hep 1 olcek fazla. ve emmerken uyanik tut kulagina eline dokun ki karni doyana kadar icsin. Simdi pakette 120 yaziyor diye her bebek 120 icmez bazisi biraz daha az icer digeri biraz fazla icer bebekten bebege fark vardir yani.

Tablodaki olcuye gorw veriyorum ama genede doymuyo gibi geliyo gaz sorunumuzda var l. Agziyla surekli bibarayis icinde

Canim benim kziim karni.tok olsada beni.emmek istiyo ilk siralar bnde doymuyo diye tuttum mama verdim en buyuk hatam
Fakat suam dilinden anliyorum artik
Bebekler annelerine ilgi duyarlar sicakligini varliklarina yaninda hissetmek isteer belkide ozluyodur seni
Bizde bumu doymuyo olarak algilariz

Diyecegim o ki bazi bebekler emerken buyuk cisini yapabilirler bu yusden tok dahi olsalar emmek isterler
Cunku anne sutu sindirimi kolaylastiran en guzel besin onlar icin

Oyusden doymuyo deme gogsun yumusak olabilir sut yok sanma doymuyo deme yutkutma sesiyle anla bunu yani bebegin emerken yutkunma sesini duyuyosan bilki bebegim doyuyo..
İnsalah yardimci olmusumdur

Back
X