uyuyamiyorum artik nefret ettim

yeni dogum yaptim sayilir 3 aylik bebegim var ilk ay uyuyamadim tabiki dogal olarak .2.ay bebegim bir tik fazla uyudu bende uyudum. bu 3.ayda bebegim aksamdan yatiyor 9 gibi gece 3 e 4 e kadar yatiuor sabah 5 6 dan sonra bir tur daha uyuyor.o uyuyor guzelde ben yine yatamiyorum psikolojim bozuldu.gozume 1 gr uyku girmiyor son 2 haftadir uyanigim niye uyuyamiyorum artik delircem cocugun hareketini nefes sesini duymaktami diye dusundum artik.aldim cocugu salona koydum sinirimden.babasida orda uyuyor onu da attim odadan.ne yapiyolarsa yapsinlar o derece uykusuzum agliyorum suan.doktora gitsem ilac verirmi acaba .nornalde anne sutu aliyor cocugum ama ona bakmak istemiyorum sirf bu uykusuzluk yuzunden babasi ona mama veriyor.
Bir doktora gidip kan değerlerinize baktırmakta fayda var.
Onlarda sıkıntı yoksa doğum sonrası sinir sistemi alt üst olduğundan değişik hallere bürünebiliyoruz, ilgili doktor gerekli yönlendirme ya da tavsiyelerde bulunacaktır.
Ama her şeyin ötesinde bu günler geçecek, bunu unutmayın. :KK200:

veriyorum ama gun icinde 2 ogun felan arada mama veriyorum yani babasi ilgilensin diye zaten sütüm hemen dolmuyor geri uyku lazim onun icinde
Süt öyle dolan bişi değil yanlız. Çocuk emdikçe artar. Biberon ile veriyorsanız bir süre sonra tamamen alışıp memeyi bırakır.

Uyku içinde doktor tavsiyesi alarak, papatya Melisa gibi bitkisel çaylar içebilirsiniz. Gece uyanacak. Sizde uykuya dalarsınız. Kendinize güvenirseniz anne yanı beşik ile hem emzirip uyuyabilirsiniz. Bebek o, bebekler gibi uyuyor kısmı yalan… Bebek uyumaz😁

Olmuyorsa Psikiyatriste gidin , diş zamanı , atak zamanı kafayı yersiniz. Şimdiden gidin…

Belli ki seratonin yoksunlugu cekiyorsunuz. Saglikli karbonhidratlari artirin. Sabah gunesini alın ve meditasyon yapin.

Geçiyor, dayanmak lazım. Ben hep o bana hiçbir şey borçlu değil ben anneliği seçtim diyerek motive ettim kendimi. 3 yaşında şimdi de çok sakin geçiyor denemez :) Bitkisel uyutan şeyler verilmesini ben yanlış buluyorum, uyuşturuyor bebeği. Ama her anne çocuğu için en iyisini bilir. Geçecek ama merak etmeyin🌷 Beden sağlığınızı destekleyen takviyeler kullanın, psikolojiniz çok etkileniyorsa destek almanız iyi olur.

Back
X