Anneler yardım edin lütfen :(

sevdajin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
68
24
38
39
Merhabalar, 25 gün önce doğum yaptım arkadaşlar çok şükür şimdilik sütüm geliyor ancak bebeğim her emdikten sonra ya hemen sonra ya da bir saat sonra burnundan ve ağzından sütümü kusuyor :( özellikle burnundan gelmesi canımı çok acıtıyor... emdikten hemen sonra gazını çıkarmıyorum ki sütümü kusmasın diye ama sırt üstü yatırıken bile kusuyor... ne olur bana yardım edin, fikir verin oğluşumun kusmasını nasıl engelleyebilirim :anne: :anne:

Kusmasini bilmem ama bogulma riskine karsi hep yan yatirin.. bide emdikten hemen sonra bebeginizn ve kendi karninizin birlestirecek sekilde pozisyon alin ellerinizle sirt kismini destekleyin ve hafif hafif saga sola yukari asagi sallayin. Gazi boyle cok guzel cikiyor ve rahatliyor.

Kusmasini bilmem ama bogulma riskine karsi hep yan yatirin.. bide emdikten hemen sonra bebeginizn ve kendi karninizin birlestirecek sekilde pozisyon alin ellerinizle sirt kismini destekleyin ve hafif hafif saga sola yukari asagi sallayin. Gazi boyle cok guzel cikiyor ve rahatliyor.
Teşekkür ederim cevabınız için

Asıl gazı çıkmazsa daha çok kusar mutlaka gazını çıkarın ihmal etmeyin derim
Emdikten hemen sonra çıkarmıyorum ama bir beş dak sonra gazını çıkarmaya çalışıyorum... bazdn gazını çıkardığı halde gene de kusuyor :( acaba çok mu emziriyorum... kendisi memeyi bırakana kadar memeyi çekmiyorum, bilmiyorum kafam çok karışık :anne::anne:

Emdikten hemen sonra çıkarmıyorum ama bir beş dak sonra gazını çıkarmaya çalışıyorum... bazdn gazını çıkardığı halde gene de kusuyor :KK43: acaba çok mu emziriyorum... kendisi memeyi bırakana kadar memeyi çekmiyorum, bilmiyorum kafam çok karışık :anne::anne:
Evet o da olabilir bebek fazlasını çıkarırmış canım ama çok kafana takılıyosa bi doktora götür idrar tahlili falan yaptır :/

Merhabalar, 25 gün önce doğum yaptım arkadaşlar çok şükür şimdilik sütüm geliyor ancak bebeğim her emdikten sonra ya hemen sonra ya da bir saat sonra burnundan ve ağzından sütümü kusuyor :KK43: özellikle burnundan gelmesi canımı çok acıtıyor... emdikten hemen sonra gazını çıkarmıyorum ki sütümü kusmasın diye ama sırt üstü yatırıken bile kusuyor... ne olur bana yardım edin, fikir verin oğluşumun kusmasını nasıl engelleyebilirim :anne: :anne:
Bebeklerin kusmasıda bir gaz çıkartma yöntemidir o yüzden kesinlikle gazını çıkartmadan yatırmayın. Boğulma riskine karşıda eğimli ve yan yatırın.

Back
X