Doğum yapalı 35 gün oldu sütüm fazla sanırım bebeğim bitiremiyor birde 5 dakka emip uyuyor sürekli akıl verin üstüm basimsüt oluyor emzirirken diğeri akiyor çünkü
Doğum yapalı 35 gün oldu sütüm fazla sanırım bebeğim bitiremiyor birde 5 dakka emip uyuyor sürekli akıl verin üstüm basimsüt oluyor emzirirken diğeri akiyor çünkü
Benimde çok akardı bardak biberon ne bulursam onun içine akıtıyordum eger az olursa kaşıkla veriyordum hafif hafif onu da iciriyordum cok oluraa eger sut torbasi al ona koy ileri de lazim olur. Kızım 9 aylık hala birini emzirirken diğeri akıyor. O sütün fazlaliginin yani sıra meme dokusuyla da ilgiliymiş. Birde göğüs pedi kullanın ustunuz islanmaz
Benimde çok akardı bardak biberon ne bulursam onun içine akıtıyordum eger az olursa kaşıkla veriyordum hafif hafif onu da iciriyordum cok oluraa eger sut torbasi al ona koy ileri de
Benimde çok akardı bardak biberon ne bulursam onun içine akıtıyordum eger az olursa kaşıkla veriyordum hafif hafif onu da iciriyordum cok oluraa eger sut torbasi al ona koy ileri de lazim olur. Kızım 9 aylık hala birini emzirirken diğeri akıyor. O surun fazlaliginin yani sıra meme dokusuyla da ilgiliymiş. Birde göğüs pedi kullanın ustunuz islanmaz
Sağmayın sütünüzü sağmakta sütün tazyikli akmasına ve meme ucunda hassasiyete sebep oluyor. Benimde sagdıktan sonra daha çok akmaya başlamıştı. Gerek olmadığı sürece sağımı önermiyorlar. Daha cok küçük bebeginiz midesi de küçük olunca tamamen bitirme süresi değişir. Siz sık sık emzirin hemde bebeğinizin çene kasları da kuvvetlendikçe daha çabuk boşaltır