Anneler yardım edin

Zhrclsr

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
3
0
1
29
Doğum yapalı 35 gün oldu sütüm fazla sanırım bebeğim bitiremiyor birde 5 dakka emip uyuyor sürekli akıl verin üstüm basimsüt oluyor emzirirken diğeri akiyor çünkü

Doğum yapalı 35 gün oldu sütüm fazla sanırım bebeğim bitiremiyor birde 5 dakka emip uyuyor sürekli akıl verin üstüm basimsüt oluyor emzirirken diğeri akiyor çünkü
Benimde çok akardı bardak biberon ne bulursam onun içine akıtıyordum eger az olursa kaşıkla veriyordum hafif hafif onu da iciriyordum cok oluraa eger sut torbasi al ona koy ileri de lazim olur. Kızım 9 aylık hala birini emzirirken diğeri akıyor. O sütün fazlaliginin yani sıra meme dokusuyla da ilgiliymiş. Birde göğüs pedi kullanın ustunuz islanmaz

Benimde çok akardı bardak biberon ne bulursam onun içine akıtıyordum eger az olursa kaşıkla veriyordum hafif hafif onu da iciriyordum cok oluraa eger sut torbasi al ona koy ileri de
Yeterince stok yaptım sağdıkça çoğalıyor sanırım bebeğim tahmini ne zaman boşaltır memelerimi

Yeterince stok yaptım sağdıkça çoğalıyor sanırım bebeğim tahmini ne zaman boşaltır memelerimi
Sağmayın sütünüzü sağmakta sütün tazyikli akmasına ve meme ucunda hassasiyete sebep oluyor. Benimde sagdıktan sonra daha çok akmaya başlamıştı. Gerek olmadığı sürece sağımı önermiyorlar. Daha cok küçük bebeginiz midesi de küçük olunca tamamen bitirme süresi değişir. Siz sık sık emzirin hemde bebeğinizin çene kasları da kuvvetlendikçe daha çabuk boşaltır

Zamanla bebeğinize göre terbiye olacaktır üzülmeyin çok sertleşir ve can yakarsa elinle biraz sağ ama sakın pompa yapma daha da artar ...

Zamanla bebeğinize göre terbiye olacaktır üzülmeyin çok sertleşir ve can yakarsa elinle biraz sağ ama sakın pompa yapma daha da artar ...
Mecbur pompa kullandım dolaba attım yara oldu ememedi birini birini emdi o yetiyordu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…