Bebek Beslenmesi Anneler yardım lütfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gulguzeliss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
68
10
88
30
2 aylık bebeğim var ve sutum çok az. Sagdigimda 30 ml anca çıkıyo. Şimdilik emzirmenin ardindan 3 saate bir 75 veya 90 cc mama veriyorum içiyo ama kaç verirsem vereyim daha fazlasını istiyo bebeğim doydugunu bilmiyo sanırım. 2 aylik bebeğe sizler kaç cc mama verdiniz ve kaç saatte ?

Son düzenleme:
Mama konusunda fikir veremeyecegim ama doymamis gibi davranıp beslenmeye devam ediyor ve kusuyorsa bu gazı oldugu anlamina gelir, bebek midesindeki agri ve gaz hissini emme refleksiyle bastirmaya calisir asiri beslenme onu daha da sancili hale getirir ve kusar. Yapmaniz gereken doktorunuzdan kac saatte bir kac cc mama vermeniz gerektigini ogrenip onun disina cikmamak yoksa bu beslenme-kusma olayi bir kisir donduye donusuyor.
Sutunuz icin de emzirme kampini deneyin. Yuzde yuz çözüm, internetten detaylarina ulasabilirsiniz.

Doktorunuzun soylediginden sasmayin miktar olarak
Ayrica emzirmeye devam edin mutlaka, 3.aydan itibaren sut artiyor zaten, sut arttiricilardan alin mutlaka ve emzirmeye devam edin, mama miktari konusunda yardimci olamayacam
Saglikla buyutun insallah

2 aylık bebeğim var ve sutum çok az. Sagdigimda 30 ml anca çıkıyo. Şimdilik emzirmenin ardindan 3 saate bir 75 veya 90 cc mama veriyorum içiyo ama kaç verirsem vereyim daha fazlasını istiyo bebeğim doydugunu bilmiyo sanırım. 2 aylik bebeğe sizler kaç cc mama verdiniz ve kaç saatte ?

2-3 saat aradan sonra 30 ml çıkıyorsa evet cok az..once emzır arkasından 60 yada 75 lık yapabılırsın...maksımım 3 saat arayla beslemen gerekır...

Back
X