Anneler yardim

Anneler yardm

• Anneler yardim

OY: 0 0,0%
  • Anneler yardim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

Derdestdevam

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
50
17
8
30
2.5 aylik bebegim var gunduzleri sorunsuzca sutunu iciyor. Sadece 19 yada 20 gibi bisey sut verirken kendini hep yay gibi yapiyor ve sut icmiyor yere yatiriyorum ayni emzik veriyorum onu aliyor bilgisi olan gelecek ayin 9termini var ne yapayim

Gazı vardır. Akşama kadar gaz birikiyor ve aynı saatte minik kuzuyu rahatsız ediyor büyük ihtimalle. Hafifçe zeytin yağı ya da bebe yağı ile masaj yapabilirsin.

Emzirdikten sonra gazını çıkarın mutlaka. O biraz daha rahatlatır. Zeytinyağı ya da bebe yagiyla masaj yapın. Daha minicik gaz problemi genelde olan bir şey. Sindirim sistemi alışınca bu da geçecek inşallah.

Hep aynı saatlerde oluyorsa gazdandır. Ağladığında kucağınızda sakinleştirin, sakinken masaj yaparsanız daha rahat uyur.

Size gerçekten çözüm sunmak isterdim ama eğer her akşam aynı saatte en az üç saat boyunca ağlıyorsa bebeğiniz kolik. Benim oğlum dört ay böyle agladi. Ne gaz damlaları ne masajlar ne kimyon rezene falan filan hiç biri çare etmedi. Kolik bebek o saatlerde ağlayacaksa ağlar. Siz de malesef geçene kadar sabredceksiniz. Kendinizi hazırlayın diye bu kadar net konuştum yanlış anlamayın lütfen.

belkide o saate kadar cok mu besliyorsunuz. aksam yemek istemiyor olabilir. bebegi cok zorlamayin.gazi varsa yemek iskence olur. cocugu katkat giydirmiyorsunuz degil mi belkide fenalik geliyor cocuga.

Size gerçekten çözüm sunmak isterdim ama eğer her akşam aynı saatte en az üç saat boyunca ağlıyorsa bebeğiniz kolik. Benim oğlum dört ay böyle agladi. Ne gaz damlaları ne masajlar ne kimyon rezene falan filan hiç biri çare etmedi. Kolik bebek o saatlerde ağlayacaksa ağlar. Siz de malesef geçene kadar sabredceksiniz. Kendinizi hazırlayın diye bu kadar net konuştum yanlış anlamayın lütfen.
Bide kolik var o cok zor

Back
X