- 31 Temmuz 2017
- 50
- 17
- 8
- 30
- Konu Sahibi Derdestdevam
-
Sut vermeden once gaz damlasi veriyorumGazi vardır.
Onlar asla kesin çözüm değil ki. Sadece yardımcı olmak amaçlı. Bize yardımcı bile olmamıştı. Siz masaj falan yapin. Her emzirmeden sonra ağızdan gazını çıkartın. Ama olacaksa yine oluyor tabi. Ağlıyor mu peki?Sut vermeden once gaz damlasi veriyorum
Koliktir çare olmaz ağrısını hafifletir sadece.Sut vermeden once gaz damlasi veriyorum
Onlar asla kesin çözüm değil ki. Sadece yardımcı olmak amaçlı. Bize yardımcı bile olmamıştı. Siz masaj falan yapin. Her emzirmeden sonra ağızdan gazını çıkartın. Ama olacaksa yine oluyor tabi. Ağlıyor mu peki?[/QUOT sorun zaten aglamasinda
Bende bu iki gundur hastayim nezle oldum fazla ilgilenemiyorum maske takarak emziriyorumHep aynı saatlerde oluyorsa gazdandır. Ağladığında kucağınızda sakinleştirin, sakinken masaj yaparsanız daha rahat uyur.
Size gerçekten çözüm sunmak isterdim ama eğer her akşam aynı saatte en az üç saat boyunca ağlıyorsa bebeğiniz kolik. Benim oğlum dört ay böyle agladi. Ne gaz damlaları ne masajlar ne kimyon rezene falan filan hiç biri çare etmedi. Kolik bebek o saatlerde ağlayacaksa ağlar. Siz de malesef geçene kadar sabredceksiniz. Kendinizi hazırlayın diye bu kadar net konuştum yanlış anlamayın lütfen.
Bide kolik var o cok zorSize gerçekten çözüm sunmak isterdim ama eğer her akşam aynı saatte en az üç saat boyunca ağlıyorsa bebeğiniz kolik. Benim oğlum dört ay böyle agladi. Ne gaz damlaları ne masajlar ne kimyon rezene falan filan hiç biri çare etmedi. Kolik bebek o saatlerde ağlayacaksa ağlar. Siz de malesef geçene kadar sabredceksiniz. Kendinizi hazırlayın diye bu kadar net konuştum yanlış anlamayın lütfen.
Kolsuz giydiriyorum fazla emzirmedende olabilirbelkide o saate kadar cok mu besliyorsunuz. aksam yemek istemiyor olabilir. bebegi cok zorlamayin.gazi varsa yemek iskence olur. cocugu katkat giydirmiyorsunuz degil mi belkide fenalik geliyor cocuga.
sutunuz yagliysa agir geliyor olabilir. biraz acikmasini bekleyip oyle deneyin isterseniz.Kolsuz giydiriyorum fazla emzirmedende olabilir
Simdi uyudu uyaninca verecem yapacak bisey yoksutunuz yagliysa agir geliyor olabilir. biraz acikmasini bekleyip oyle deneyin isterseniz.
Geçmiş olsun. Siz hastalanınca vücudunuz bebeğin sütüne de antikor üretiyor diye biliyorum.Bende bu iki gundur hastayim nezle oldum fazla ilgilenemiyorum maske takarak emziriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?