- 6 Ekim 2015
- 302
- 66
- 18
- 40
- Konu Sahibi Hayatbazen
-
SaolSaol canim hepimizin evltlarini bagislasin. Aslında krem kullanıyorum orasi tam kapaniyo çocuk emince aynisi oluo acaba göğüs pomposi ise yararmidoktorunu arayıp sor mutlaka ama!ismiEumovate merhem cnm.Allah yavrunu bağışlasın,şifa versin.
Ben hiç kullanmadım ama sütü azalttığını bir yerde okumuştum,bu merhemi emzirirken kullanabiliyorsun,bence pompaya geçme, az kaldı sık dişini!keşke emseydi de hergün kanasaydı,4 aylıkken bıraktı bizim paşa!SaolSaol canim hepimizin evltlarini bagislasin. Aslında krem kullanıyorum orasi tam kapaniyo çocuk emince aynisi oluo acaba göğüs pomposi ise yararmi
Çok tsk ederim.. Yüreği güzel anne bu arada ben bu kremi kullanıyorum MUTUSBen hiç kullanmadım ama sütü azalttığını bir yerde okumuştum,bu merhemi emzirirken kullanabiliyorsun,bence pompaya geçme, az kaldı sık dişini!keşke emseydi de hergün kanasaydı,4 aylıkken bıraktı bizim paşa!
sağol cnm!diş çıktımı annesi, benimki diş çıkarıyor;emzirilen bebektede fazla sıkıntı olmuyormuş bu arada!Hipp derim ben!Çok tsk ederim.. Yüreği güzel anne bu arada ben bu kremi kullanıyorum MUTUS
4 yukarda var 2 tane asagida .. Ay kiyamam zor donemlerisağol cnm!diş çıktımı annesi, benimki diş çıkarıyor;emzirilen bebektede fazla sıkıntı olmuyormuş bu arada!Hipp derim ben!
:)4 yukarda var 2 tane asagida .. Ay kiyamam zor donemleri
Maşallah kuzuma!Bizimki tam bir uyuz!herşeyi geç, doğumu erken4 yukarda var 2 tane asagida .. Ay kiyamam zor donemleri
Saol CANIM ama bizim bidikta daha emeklemioMaşallah kuzuma!Bizimki tam bir uyuz!herşeyi geç, doğumu erkenemekleyemiyor hala sürünüyor ama koltuğa çıkmaya çalışıyor ,gözü yükseklerde!
Allah sağlık versin tüm yavrulara, hepsi olur zamanla İnşallah!Saol CANIM ama bizim bidikta daha emeklemioçocuktan çocuğa değişir ne yapalim buyuseler çok zor çocuk büyütmek hele birde bi bssinaysan :-(
Cok tsk ederim #derinvera.. Onlarda mantar yapiyomus DİE duydum ama en azindan iyileşene kadar bir seçenek olabilir.. Mutlaka bugün onuda alican sanirimGöğüs ucu kalkanları var plastik bir şapka gibi. Emzirirken onunla beraber emzirirseniz aynı yerin tekrar tekrar yara olmasını engelleyebilrisiniz. Geçmiş olsun, göğüs yarası çok zor...
İNSALLAHHHH... tek dileğimiz bu :)Allah sağlık versin tüm yavrulara, hepsi olur zamanla İnşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?