anneler yardim

Hayatbazen

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
302
66
18
40
Arkadaşlar 10 aylik oğlum var. Ve ben hem emzirdim hala emio ama bir sorunum oluştu sağ gogsumun ucunun alt kismi bölünmüş öyle boyle değil tam kapanip intihaplanio ama çocuk emmeden durmuo. O her emdiginde resmen acisi içime islio ve tekrar kanio orasi.. Ne yapicam bi akil verin..

Bebeğimiz aynı yaşta,adını hatırlayamadığım bir krem vardı 1 kez sürmem yetmişti,senin için bakacağım.

Lansinoh göğüs ucu kremini al. 2 kere sursen geçer. Bebeğe bir zararı yok. Krem surdugunde de emzirebiliyorsun.
Geçmiş olsun

Lanolin diye bir krem var,tamamen dogal. hem ucuz hem de saglikli, kozmetik urun icermiyor markali kremler gibi. Bir defa sur gecer. Hemen de emzirebilirsin bebise zarari yok

SaolSaol canim hepimizin evltlarini bagislasin. Aslında krem kullanıyorum orasi tam kapaniyo çocuk emince aynisi oluo acaba göğüs pomposi ise yararmi
Ben hiç kullanmadım ama sütü azalttığını bir yerde okumuştum,bu merhemi emzirirken kullanabiliyorsun,bence pompaya geçme, az kaldı sık dişini!keşke emseydi de hergün kanasaydı,4 aylıkken bıraktı bizim paşa!

Birde son olarak devam sütü kullanmalimiyim. Ve hangi marka onerirsiniz.. Bazen sutumun olmadigi zamanlar oluyor

Göğüs ucu kalkanları var plastik bir şapka gibi. Emzirirken onunla beraber emzirirseniz aynı yerin tekrar tekrar yara olmasını engelleyebilrisiniz. Geçmiş olsun, göğüs yarası çok zor...

Göğüs ucu kalkanları var plastik bir şapka gibi. Emzirirken onunla beraber emzirirseniz aynı yerin tekrar tekrar yara olmasını engelleyebilrisiniz. Geçmiş olsun, göğüs yarası çok zor...
Cok tsk ederim #derinvera.. Onlarda mantar yapiyomus DİE duydum ama en azindan iyileşene kadar bir seçenek olabilir.. Mutlaka bugün onuda alican sanirim

Back
X