Anneler yardımcı olun lütfen

Acemianne_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2017
83
38
3
Herkese merhabalar.
Benim 2 aylık bebeğim var ve emziriyorum ama göğüslerim sütten dolayı çok büyüdü sarkmamasi için neler yapılabilir siz neler yaptınız bana ne önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim.

Ben daha evli bile değilim, oturunca memintolar göbeğimi örtüyor çocuk falan yaparsam ne olacak kim bilir sanırım spor çare ama ona da irade lazım ha deyince olmuyor 53 kiloyken de 95'ti, şimdi 73'üm 105...:olamaz:

Herkese merhabalar.
Benim 2 aylık bebeğim var ve emziriyorum ama göğüslerim sütten dolayı çok büyüdü sarkmamasi için neler yapılabilir siz neler yaptınız bana ne önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim.
Uygun bir sütyen alsanız belki faydası olur.

Telli sütyenlerden kullan mutlaka zor oluyor biliyorum ama işe yarıyor. İki çocuk emzirdim göğüslerim süt doluydu ama pek sarkma olmadı.

O biraz da yapinizla alakali. Ben hic sutyen takmam ama sarkmadi. Ozel bir sey yapmayi gectim sutyen bile kullanmadim oldum olasi

Ama egzersiz vardir belki internetten arastirmak lazim.

Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin benimde 3 aylık oldu durum aynı destekli çamaşır kullanmak dışında bir çare bulamadım henüz çok umursamamaya çalışıyorum

iri göğüsler sarkmaya daha meyilli olur sanırım. Yapısal bir durum. Bir de meme kası ve dokusu kalça gibi çalışan bir grup değil. Ama egzersiz memeyi olmasa da tutan bağları kuvvetlendirebilir.

Herkese merhabalar.
Oncelikle Allah bagislasin. Yeni dogum yaptigimda, hastanedeki emzirme danismani herseyden once penye sutyen kullanmami ( surekli nemli oldugu icin msntar olma olasiligi oldugundan) ve gece bile yatacagimda cikarmamami onermisti ( sarkmayi onlemek acisindan)

Ben hep pentinin destekli sütyenlerini kullandım halada aynı. Emzirme sütyeni değil günlük kullandığımı emzirirkende kullandım. Markaya takılmayın derim önemli olan bence telli ve destekli olması.

Canım onun için yapacak birşey yok maalesef,bebişini doya doya emzir..memeler genetik benim anladığım,annemin ki sarkıktı,kızkardeşimin sarktı,bir kızı var 2 sene emzirdi..ben evli değilim ve emzirmemiş olmama rağmen istediğim formda değildi,hatta göğüs estetiği oldum..diyeceğim o ki bunlar küçük şeyler..bebişini doya doya emzir,en sonunda ,en olmadı estetik olursun..Sevgiler

Göğüs pedi kullanırsanız yıpranmayı bir nebze önlersiniz zira süt sütyenin canını okuyor:))

Back
X