• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

En Başarılı bulduğunuz Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tarifi hangisidir?


  • Ankete Katılan
    585
  • Anket Kapalı .
Tatlış anneler bebeklerinizin sütlü ve meyveli muhallebilerine hindistan cevizi yağı kullanıyor musunuz?
Lezzetine lezzet katıyor denememiş olanlar varsa hatırlatmak istedim 😘
 
@sena zeynep , A aurora_z siz bebeklerinize nasıl mamalar yapıyorsunuz yoksa hazır muhallebilerle mi besliyorsunuz. Gelinde hem öğrenin hem öğretin💋
Kızıma hıc mama yapmadım ne varsa bir sekılde verdım kucuk kucuk falan. Oglum ise 4 aylık olucak InsaAllah daha kucuk yapacak olursam buradan yararlsnıtım 🥰
 
Back
X