T tuanatg Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2013 276 26 48 Manisa 3 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tuanatg #1 Anneler kuş burnu çayı 3 aylık bebeye zararlı olurmu artı bebeyim 7 gündür kakasını yapmıyor bilen varmıki bebekler böyle olurmu
Anneler kuş burnu çayı 3 aylık bebeye zararlı olurmu artı bebeyim 7 gündür kakasını yapmıyor bilen varmıki bebekler böyle olurmu
M modamodamoda Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2011 893 21 68 3 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tuanatg #2 tuanabe .!.: Anneler kuş burnu çayı 3 aylık bebeye zararlı olurmu artı bebeyim 7 gündür kakasını yapmıyor bilen varmıki bebekler böyle olurmu Genişletmek için tıkla... merhaba emin olmalısı ki bu bebekler için cok normal..bir süresi var o kadar gün için bebekler kaka yapmaması normal diyor dr lar.ki bu süre 7 güden cok daha fazla ...ark.bebegindede aynı böyle oluyordu ondan biliyorum Son düzenleme: 3 Aralık 2013
tuanabe .!.: Anneler kuş burnu çayı 3 aylık bebeye zararlı olurmu artı bebeyim 7 gündür kakasını yapmıyor bilen varmıki bebekler böyle olurmu Genişletmek için tıkla... merhaba emin olmalısı ki bu bebekler için cok normal..bir süresi var o kadar gün için bebekler kaka yapmaması normal diyor dr lar.ki bu süre 7 güden cok daha fazla ...ark.bebegindede aynı böyle oluyordu ondan biliyorum
T tuanatg Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2013 276 26 48 Manisa 3 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tuanatg #3 Saolasın kuş burnu cayı içerek zayıflamakl istedim ama oda bebeye zararı olurmu bilmem yada sütü kesmiçek bi yöntem olsa zayıflatan
Saolasın kuş burnu cayı içerek zayıflamakl istedim ama oda bebeye zararı olurmu bilmem yada sütü kesmiçek bi yöntem olsa zayıflatan
M modamodamoda Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2011 893 21 68 3 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tuanatg #4 tuanabe .!.: Saolasın kuş burnu cayı içerek zayıflamakl istedim ama oda bebeye zararı olurmu bilmem yada sütü kesmiçek bi yöntem olsa zayıflatan Genişletmek için tıkla... hiç fikrim yok maalesef ...sadece biliyorum ki zayıflamak için daha zamanın var..bunu mutlaka yaparsın siimdi sadece bebegile olmanın tadını cıkart
tuanabe .!.: Saolasın kuş burnu cayı içerek zayıflamakl istedim ama oda bebeye zararı olurmu bilmem yada sütü kesmiçek bi yöntem olsa zayıflatan Genişletmek için tıkla... hiç fikrim yok maalesef ...sadece biliyorum ki zayıflamak için daha zamanın var..bunu mutlaka yaparsın siimdi sadece bebegile olmanın tadını cıkart
T tuanatg Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2013 276 26 48 Manisa 3 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tuanatg #5 Ama kendimi rahatsız hissdiyorum kilolu yoksa kilolu göstermiyorum miyon olduğum için