• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler?

tuanatg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
276
26
48
Manisa
Anneler kuş burnu çayı 3 aylık bebeye zararlı olurmu artı bebeyim 7 gündür kakasını yapmıyor bilen varmıki bebekler böyle olurmu

Anneler kuş burnu çayı 3 aylık bebeye zararlı olurmu artı bebeyim 7 gündür kakasını yapmıyor bilen varmıki bebekler böyle olurmu

merhaba emin olmalısı ki bu bebekler için cok normal..bir süresi var o kadar gün için bebekler kaka yapmaması normal diyor dr lar.ki bu süre 7 güden cok daha fazla ...ark.bebegindede aynı böyle oluyordu ondan biliyorum

Son düzenleme:
Saolasın kuş burnu cayı içerek zayıflamakl istedim ama oda bebeye zararı olurmu bilmem yada sütü kesmiçek bi yöntem olsa zayıflatan

Saolasın kuş burnu cayı içerek zayıflamakl istedim ama oda bebeye zararı olurmu bilmem yada sütü kesmiçek bi yöntem olsa zayıflatan

hiç fikrim yok maalesef ...sadece biliyorum ki zayıflamak için daha zamanın var..bunu mutlaka yaparsın siimdi sadece bebegile olmanın tadını cıkart:emir_bebek:

Back
X