uc aylik oturunca falan geyregi batar derler yesil kaka olur delerbebeğiniz kaç aylık? geyreği nedir?
yok ya uc aylikyeni doğan bebekse zaten kakası yeşil olur çok fazla emiyor demekmiş benim de oğlumun kakası öyleydi sarı kakaysa işlenmiş kaka yeşilse işlenmeden gelen kakadır. yani yeni doğansa sorun yoktur.
diskisi sari deil norml deil yesilllNolmuş anlamadım hiçbişe???
ilk defa duydum onu ya ama üşütmeden kaynaklı yeşil kaka olabiliyor fakat ateş ve kusma da birlikteyse mutlaka doktora götürün. huzursuzluğu gazdan dolayı bu aylarda olabilir.uc aylik oturunca falan geyregi batar derler yesil kaka olur deler
omurgasi yani oturtunca falan daha kucuk ya uc aylik bebisim omurga batinca kakasi yesil oluyomus bi kac gundur yesil oluyr sizin bebiste olmusmuyduilk defa duydum onu ya ama üşütmeden kaynaklı yeşil kaka olabiliyor fakat ateş ve kusma da birlikteyse mutlaka doktora götürün. huzursuzluğu gazdan dolayı bu aylarda olabilir.
oturtmuyrm zaten kucaktn kucaga alirkn omurgasi batabilirmis geyrekte omurga yaniNormalde kakaları sarıdır.İshal olmadığı müddetçe yeşil olması normaldir yediğin birşeyi bebeğin sindirememiştir ya da hafif üşütmüş olabilir.
Bunun geyrekle meyrekle alakası yoktur..3 aylık bebe zaten o-tur-tul-maz
İshal içinde günde 10 dan fazla kaka yapıyor olması gerek
mamada anne sutude veriyrm ama hep saridirkakasiMama veriyorsan olabilir...
Kemiği batar gibi biseyGeyregi ne demek ?
Kemiği batar gibi bisey
Rica ederim.Hmm anladım. Sağol tatlım
oturtmuyrm zaten kucaktn kucaga alirkn omurgasi batabilirmis geyrekte omurga yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?