anneler..

aynenayne

kuzumun annesiyim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
213
113
13
kiziin kakasi yesil
geyregi batinca yesil olurms dikjat ediorum ama yesil kizlar yaa yesillikte yemiorum huysz bu aralar fazlasiyla

yeni doğan bebekse zaten kakası yeşil olur çok fazla emiyor demekmiş benim de oğlumun kakası öyleydi sarı kakaysa işlenmiş kaka yeşilse işlenmeden gelen kakadır. yani yeni doğansa sorun yoktur.

Geyregi ne demek ?

yeni doğan bebekse zaten kakası yeşil olur çok fazla emiyor demekmiş benim de oğlumun kakası öyleydi sarı kakaysa işlenmiş kaka yeşilse işlenmeden gelen kakadır. yani yeni doğansa sorun yoktur.
yok ya uc aylik

uc aylik oturunca falan geyregi batar derler yesil kaka olur deler
ilk defa duydum onu ya ama üşütmeden kaynaklı yeşil kaka olabiliyor fakat ateş ve kusma da birlikteyse mutlaka doktora götürün. huzursuzluğu gazdan dolayı bu aylarda olabilir.

Normalde kakaları sarıdır.İshal olmadığı müddetçe yeşil olması normaldir yediğin birşeyi bebeğin sindirememiştir ya da hafif üşütmüş olabilir.

Bunun geyrekle meyrekle alakası yoktur..3 aylık bebe zaten o-tur-tul-maz

İshal içinde günde 10 dan fazla kaka yapıyor olması gerek

ilk defa duydum onu ya ama üşütmeden kaynaklı yeşil kaka olabiliyor fakat ateş ve kusma da birlikteyse mutlaka doktora götürün. huzursuzluğu gazdan dolayı bu aylarda olabilir.
omurgasi yani oturtunca falan daha kucuk ya uc aylik bebisim omurga batinca kakasi yesil oluyomus bi kac gundur yesil oluyr sizin bebiste olmusmuydu

oturtmuyrm zaten kucaktn kucaga alirkn omurgasi batabilirmis geyrekte omurga yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…