anneler..

Kendi kendine teşhis neden koyuyorsun..

Kakası yeşil geyreği battı diye bişe hiç duymadım şimdiye kadar..

Benimkimin kakası yeşilde oldu,sıyahta,sarı da..

Normal dışı bir durum varsa doktoruna gotur..geyregı battı demekle olmuyor

Biraz okuyup araştır ne olur bırak şu eskileri ,evlat yetiştiriyorsun bilinçli ol
noluyor ya sana nluyorrr omurga batinca sindirkm sistemi hizlanirmis bagirsklar gorevinibtam anlmi ile yapmazmis fazla konusma kessssss yazma arkadasim benim konularima sanane git kike yorum yaoiosan yap benden uzk dur engelleme ne yokmu engellyimde kuruluyum sendn ne bicim biseydirsin sen ya

Kendi kendine teşhis neden koyuyorsun..

Kakası yeşil geyreği battı diye bişe hiç duymadım şimdiye kadar..

Benimkimin kakası yeşilde oldu,sıyahta,sarı da..

Normal dışı bir durum varsa doktoruna gotur..geyregı battı demekle olmuyor
evet bende bundn bahsediorum canim yesil olunca rahatsiz olmasina yoruyorum sizdede bebislerde oldumu die soruyorum dr muza soracagim ama yarina beklemem gerwkiyor hafif ishal oldugu icin her anne gibi endise duyuyorum omurga batinca sjndirim sistemi hizli calisirmis boylece bagirsaklar gorev yapamadn kakalarini yaparlamis boylece yesil oluyrmus drumuza danisacagm tabikide arastiriyorum kendimce annelerdende bilgi aliyorum olan varmi varsa soruyorum iste

noluyor ya sana nluyorrr omurga batinca sindirkm sistemi hizlanirmis bagirsklar gorevinibtam anlmi ile yapmazmis fazla konusma kessssss yazma arkadasim benim konularima sanane git kike yorum yaoiosan yap benden uzk dur engelleme ne yokmu engellyimde kuruluyum sendn ne bicim biseydirsin sen ya

Çok cahilsin ve böyle kalmaya devam et...çok daha fazla şey yazardım sana ama seviyen seviyeme uygun değil sadece kibliyorum

Ayrıca lütfen TÜRKÇE okuma yazma öğren evladın içinde gerekli olacak

Back
X