Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
noluyor ya sana nluyorrr omurga batinca sindirkm sistemi hizlanirmis bagirsklar gorevinibtam anlmi ile yapmazmis fazla konusma kessssss yazma arkadasim benim konularima sanane git kike yorum yaoiosan yap benden uzk dur engelleme ne yokmu engellyimde kuruluyum sendn ne bicim biseydirsin sen ya
evet bende bundn bahsediorum canim yesil olunca rahatsiz olmasina yoruyorum sizdede bebislerde oldumu die soruyorum dr muza soracagim ama yarina beklemem gerwkiyor hafif ishal oldugu icin her anne gibi endise duyuyorum omurga batinca sjndirim sistemi hizli calisirmis boylece bagirsaklar gorev yapamadn kakalarini yaparlamis boylece yesil oluyrmus drumuza danisacagm tabikide arastiriyorum kendimce annelerdende bilgi aliyorum olan varmi varsa soruyorum iste
noluyor ya sana nluyorrr omurga batinca sindirkm sistemi hizlanirmis bagirsklar gorevinibtam anlmi ile yapmazmis fazla konusma kessssss yazma arkadasim benim konularima sanane git kike yorum yaoiosan yap benden uzk dur engelleme ne yokmu engellyimde kuruluyum sendn ne bicim biseydirsin sen ya