Annelerden çocuklarına tatlı bir şaka!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Annelerden çocuklarına tatlı bir şaka!

kipa-anneler-g%C3%BCn%C3%BC-600x300-600x300.jpg

Kipa, Anneler Günü için annelere değil, çocuklara bir sürpriz hazırlamış. Annelerin içindeki çocuğu düşünerek hazırlanan kurgunun detaylarına birlikte inceleyelim.
Annelerin içindeki çocuğu ortaya çıkartmak için hazırlanan kampanyada annelerin normalde almayacağı ürünleri çocuklarından istiyor. Çocuklarını bu hediye için ikna etmeye çalışırken ortaya çıkan görüntülerse eğlendiriyor. Fikrin tersten işlediği bu kampanyada, bu kez çocuklara şaka yapılmış.

Screenshot-2015-05-06-15.50.33-545x300.png

Kurgu şöyle; Anneler aslında almayacakları bazı ürünleri (mini etek, playstation oyun ve akülü araba gibi) Anneler Günü hediyesi olarak çocuklarına aldırmaya ikna etmeye çalıştılar. Annelerin çocuklarıyla girdiği diyaloglar oldukça samimi.

http://sosyalmedya.co/annelerden-cocuklarina-tatli-bir-saka-anneminicindekicocuk/

Izledim bu sakayi cok eglenceliydi çok güldüm :)) sonunda çocukların annelerine dayanamayip istediklerini almalarina da çok duygulandim. Söz konusu anne olunca asla yapmam dediğin şeyleri bile yapabiliyosun.

Ooff of annemi özledim sanırım :)

Bütün annelerimizin anneler günü kutlu olsun.

uğura da güldüm ya, sanane annenin eteğinden, bi de alırım ama benim aldığımı babama söyleme diyo:KK48::KK48::KK48::KK70:

Çok şekerdi bu reklam. Ama gerçek olsaydı ve benim başıma gelseydi diğerleri tamam ama hiçbir güç bana o lame eteği aldıramazdı.

nebahatla kapışıcam mı :KK53: yanlız teyzenin içinde varmış bence :KK70: kapışmak falan çok tatlı:KK48:

X