- 4 Ağustos 2018
- 406
- 290
- 18
- Konu Sahibi Bir iki Dort
-
Anlayamadim anlatmak istediginizi.Annem beni neden sevmesinAnnenizin bir bildiği hissettiği vardır.
Annenizi sevmeyebilirsiniz ve bu onu üzer ama gün gelir anneniz sizi sevmemeye başlarsa işte o zaman başınız belada denektir.
O bana cok baglandi.Ben kac defa onu yariyolda biraktim.hayatimda bir daha onun kadar iyi ve duzgun birini tanimayacagimi dusunuyorum..kizacaksiniz hakli olarak a bazen hissedersiniz ya..sanki kismetiniz acik ve bellidir.baskalariyla da gorustum iliskilerim oldu ama hep hayal kirikligi..hep o bekledi beni hep sevdi affetti.ben onun arkadasligini merhametini seviyorum.evlilik bir hayat arkadasligiysa benim hayat arkadasim ondan baskasi olamaz diyorum.Eger gun gelir beni birakirsa ki haketmis olurum,o zaman zaten mutlu olamayacagini biliyordun bak yanilmadin derim kendime.anneme ve beni kisitlayan insanlara karsi yalniz mucadele ederim.Hep yarim hep eksik..ve ondan baska kimse cekmez benim sinirimi,ofkemi psikolojik problemlerimi.. bir esim olur belki ama o hic bilmez benim onceden nasil caba harcadigimi anneme karsi geldigimi,ben baska birine ona acildigim gibi acilamam.iyi kizi oynarim.omur boyu da mutsuz olurum.benim kismetim o bence.cunku ne zaman baska biri olsa hayir gelmiyor.Annenizle arada problem olabilir doğru her anne mükemmel dört dörtlük olamıyor malesef. Anneliği beceremeyen kişiler de var. Ama bir konuda tavsiyede bulunacağım sevgilim dediğiniz adama bu kadar koşulsuz güvenmeyin, hayat bu belli olmuyor benim gönlüm başkasına kaydı der bırakır sizi, sevgilinizin annesi de oğluşu sizi sevdiği müddetçe sever, yoksa suratıniza bile bakmaz banane elin kızı der. Böyle zamanlarda her ne olursa olsun yapayalnız kalıp ağlarken annemiz yanımızda oluyor, hiçbir zaman ben başka çocuk buldum seni çocukluktan çıkardım demiyor. Sadece tavsiye. Kimseye körü körüne baglanmayin.
Henüz sevgiliyken ve evlilik konusu uzakken annelerin ilişkiye bu kadar dahil olmasını doğru bulmuyorum. Nişanlı bile değilsiniz annesi sık sık aramanizi istiyormuş tuhaf. Önceki konunuza bakmadım aile içi meseledir. Ancak annenizle olan cekismenizi sevgiliniz ve ailesine yansıtmayın. Kol kırılır yen içinde kalır. İnsan çiğ süt emmis derler kimden ne zaman nasıl bir tepki göreceginizi bilemezsiniz. Ufak bir tartışmada yanlış bir şey söylenir üzülürsünüz. Siz evlenmek istediğiniz zaman evlenin buna karar verecek olan sizsiniz. Hazır oldugunuzda bu adımı atın. Umarım annenizle de aranız düzelir.
Zamanında çok benzer hisler yaşadığım kişi tarafından terk edildim. Aynı sizin gibi konuşuyordum, en yakınım her şeyim olmuştu. Ve üç senelik ilişkiydi, sonra dört beş ayda her şey değişti bıraktı gitti. Belki de başkası vardı bilmiyorum, sorgulamadim araştırmadim. Ama hayal kırıklığım çok büyük oldu çünkü sizin gibi düşünüyordum. Şimdi şimdi fark ediyorum aslında onun da çok hatası varmis, ben gözümde buyutmusum.O bana cok baglandi.Ben kac defa onu yariyolda biraktim.hayatimda bir daha onun kadar iyi ve duzgun birini tanimayacagimi dusunuyorum..kizacaksiniz hakli olarak a bazen hissedersiniz ya..sanki kismetiniz acik ve bellidir.baskalariyla da gorustum iliskilerim oldu ama hep hayal kirikligi..hep o bekledi beni hep sevdi affetti.ben onun arkadasligini merhametini seviyorum.evlilik bir hayat arkadasligiysa benim hayat arkadasim ondan baskasi olamaz diyorum.Eger gun gelir beni birakirsa ki haketmis olurum,o zaman zaten mutlu olamayacagini biliyordun bak yanilmadin derim kendime.anneme ve beni kisitlayan insanlara karsi yalniz mucadele ederim.Hep yarim hep eksik..ve ondan baska kimse cekmez benim sinirimi,ofkemi psikolojik problemlerimi.. bir esim olur belki ama o hic bilmez benim onceden nasil caba harcadigimi anneme karsi geldigimi,ben baska birine ona acildigim gibi acilamam.iyi kizi oynarim.omur boyu da mutsuz olurum.benim kismetim o bence.cunku ne zaman baska biri olsa hayir gelmiyor.
Tabi canım dünyanın binbir türlü hali var. Kimseye koşulsuz şartsız güvenmemek gerekir.Katılıyorum size.evliyim eşime güvenirim ama hiçbir zaman ailemle ilgili herşeyi asla anlatmam
Yeri gelir kardeşimle kavga ederiz demem insanoğlu bilemezsiniz çünkü.
Hayatta neler görüyoruz başa Kalkan’lar kullananlar vs.
Daha evlenmeden nasıl bu kadar emin konuşuyorlar onu da anlamıyorum
Bende boyle dusunuyorum.ama annesi yakin olmak istiyor.acmiyorum bazen telefonunu.bu sefer ayip etrigimi dusuniyorum.sevgilimle kavga ettigimizde "zaten senin annen benim icin kesin soyel der ,arkamdan konusursunuz " diyorum.o da "benkm annem kac yasinda kadin be zaten borsey dedirtmem "diyor.garip bir durum.hosuma gitmeyen.Katılıyorum size.evliyim eşime güvenirim ama hiçbir zaman ailemle ilgili herşeyi asla anlatmam
Yeri gelir kardeşimle kavga ederiz demem insanoğlu bilemezsiniz çünkü.
Hayatta neler görüyoruz başa Kalkan’lar kullananlar vs.
Daha evlenmeden nasıl bu kadar emin konuşuyorlar onu da anlamıyorum
Tesekkur ederim.ben onu cok yiprattim.kimseye guvenmiyordum.o beni terk ederse bir gun diye kendimi hazirladim.herseyin hayirlisi olsun.ama ona cok iskence ettim.hep alttan aldi beni.hersey benim istedigim gibi ilerliyor.sadece ben bir anne daha istemiyorum basimda.sadcee iki ksiilik bir hayat istemek cok buyuk bir bencillik mi? Saklayamam ki kendimi.ben ailemle cok gorusmek istemiyorum.onun ailesiyle de.Zamanında çok benzer hisler yaşadığım kişi tarafından terk edildim. Aynı sizin gibi konuşuyordum, en yakınım her şeyim olmuştu. Ve üç senelik ilişkiydi, sonra dört beş ayda her şey değişti bıraktı gitti. Belki de başkası vardı bilmiyorum, sorgulamadim araştırmadim. Ama hayal kırıklığım çok büyük oldu çünkü sizin gibi düşünüyordum. Şimdi şimdi fark ediyorum aslında onun da çok hatası varmis, ben gözümde buyutmusum.
Daha şimdiden onun mükemmel olduğunu, onu haketmiyen biri olduğunuzu dusunurseniz ilerde bu adam sizi çok ezer. Tavsiye sadece dediğim gibi. Umarım mutlu olursunuz ben yanilirim.
Ailenizle aranızdaki ilişki sizi ilgilendirir ona karışamam. Ama dediğim gibi kimseye dört dörtlük güvenmeyin hep bir acaba payı bırakın demek istediğim buydu. Çünkü herkes gittiginde yine anneniz yanınızda oluyor iyi yada kötü.Tesekkur ederim.ben onu cok yiprattim.kimseye guvenmiyordum.o beni terk ederse bir gun diye kendimi hazirladim.herseyin hayirlisi olsun.ama ona cok iskence ettim.hep alttan aldi beni.hersey benim istedigim gibi ilerliyor.sadece ben bir anne daha istemiyorum basimda.sadcee iki ksiilik bir hayat istemek cok buyuk bir bencillik mi? Saklayamam ki kendimi.ben ailemle cok gorusmek istemiyorum.onun ailesiyle de.
Aa??Nedençok tatlıyız halbuki
Herkes kolayca evleniyor demişsiniz ama yanlışınız var .. En sorunsuz evlendim diyende bile muhakkak bu süreçte sorun oluyor..aileler işin içine girince daha farklı sorunlar ortaya çıkıyorHerkes kolayca evleniyor.benim icin bu bile bir macera,bu durum bile bir sinav
Bir an sevdigim ksinin annesi sandim sizi
Bir an sevdigim ksinin annesi olma ihtimalinizi dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?