Anneleri tarafından kullanılan, sevilmeyen, düşman görülen kızlar

Seher1891

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
3
0
16
44
Merhabalar. 39 yaşında evli bir çocuk annesi kadınım... Bugün doğum haritamın analizine baktırdım. Astrolog hiçbişey bilmemesine beni tanımasına rağmen acıyan yerimi buldu... ANNE.. Annem tarafından yok sayıldım, ezildim, hor görüldü, Bi kere okşayıp sevmedi beni, güzrl söz demedi hiç.. Bense bu yaşıma kadar hep ona yaranmakla geçirdim ömrümü, kabul görmek, var olduğumu onaylatmak vs vs... Kullan atıl oldum hep... Annem değil düşman adeta... Eşimin yanında küçük düşürmeler, psikolojik baskılar... 4 kardeşiz bir büyüğümü ve bir küçüğümü sever sadece.. Bunu da açık açık kocana bile dedi.. Bu ikisini sevmem ben babaları sever, ben diğer ikisini severim diye :(( yıkıldım resmen.. Annenin sevmediğini kimse sevmiyor inanın.. Kimsem yok yalnızım çok..

Bundan sonra bu yanımı iyileştirmeye çalışacağım. Astrolog ödev çalışma verdi... Dönüşecek mi acaba, iyileşecek mi yaram merak ediyorum... Bıraktığı trawma beni çok etkiliyor...

Ya ben anlam veremiyorum bir anne evlatları arasında nasıl ayrım yapabilir. Adınıza çok üzüldüm çoookk.. anne yarası çok acı bir şey olsa gerek. 🥺

Merhabalar. 39 yaşında evli bir çocuk annesi kadınım... Bugün doğum haritamın analizine baktırdım. Astrolog hiçbişey bilmemesine beni tanımasına rağmen acıyan yerimi buldu... ANNE.. Annem tarafından yok sayıldım, ezildim, hor görüldü, Bi kere okşayıp sevmedi beni, güzrl söz demedi hiç.. Bense bu yaşıma kadar hep ona yaranmakla geçirdim ömrümü, kabul görmek, var olduğumu onaylatmak vs vs... Kullan atıl oldum hep... Annem değil düşman adeta... Eşimin yanında küçük düşürmeler, psikolojik baskılar... 4 kardeşiz bir büyüğümü ve bir küçüğümü sever sadece.. Bunu da açık açık kocana bile dedi.. Bu ikisini sevmem ben babaları sever, ben diğer ikisini severim diye :KK43:( yıkıldım resmen.. Annenin sevmediğini kimse sevmiyor inanın.. Kimsem yok yalnızım çok..
25 yil bitecek daha 7 yaşındaki kalbimle annemi ambulansa koyduklarinda inşallah ölmüştür demiştim.Bu yükü 25 yıldır icimde taşırım.Ne kadar acıtmış demek beni.Cocuktum ama arkadaslarini kıskandığımi hatirlarim.Öpmeye korktuğumu hatirlarim.Ölecegi gün hariç sarip sevdiğini hatirlamam ama dayaklari hic aklimdan cikamadi.Allah rahmet etsin ben affettim ama anne kelimesinin bana hic bir manasi yok...
Bilmiyorum canınızin acisina ne fayda eder ama onemsememek dışında galiba yapacak bir sey yok

25 yil bitecek daha 7 yaşındaki kalbimle annemi ambulansa koyduklarinda inşallah ölmüştür demiştim.Bu yükü 25 yıldır icimde taşırım.Ne kadar acıtmış demek beni.Cocuktum ama arkadaslarini kıskandığımi hatirlarim.Öpmeye korktuğumu hatirlarim.Ölecegi gün hariç sarip sevdiğini hatirlamam ama dayaklari hic aklimdan cikamadi.Allah rahmet etsin ben affettim ama anne kelimesinin bana hic bir manasi yok...
Bilmiyorum canınızin acisina ne fayda eder ama onemsememek dışında galiba yapacak bir sey yok
Senin hikayeni hiç unutmuyorum

Merhabalar. 39 yaşında evli bir çocuk annesi kadınım... Bugün doğum haritamın analizine baktırdım. Astrolog hiçbişey bilmemesine beni tanımasına rağmen acıyan yerimi buldu... ANNE.. Annem tarafından yok sayıldım, ezildim, hor görüldü, Bi kere okşayıp sevmedi beni, güzrl söz demedi hiç.. Bense bu yaşıma kadar hep ona yaranmakla geçirdim ömrümü, kabul görmek, var olduğumu onaylatmak vs vs... Kullan atıl oldum hep... Annem değil düşman adeta... Eşimin yanında küçük düşürmeler, psikolojik baskılar... 4 kardeşiz bir büyüğümü ve bir küçüğümü sever sadece.. Bunu da açık açık kocana bile dedi.. Bu ikisini sevmem ben babaları sever, ben diğer ikisini severim diye :KK43:( yıkıldım resmen.. Annenin sevmediğini kimse sevmiyor inanın.. Kimsem yok yalnızım çok..
Benim annem de beni sevmez üstelik ben ona bunu defalarca da söyledim anne sen bana Birgün olsun sarılmadı birgun olsun bana canım kızım demedin ben küçükken uykuya dalarken korkuordum cunku okdr yok sayılarak yaşıyordum ki cocukkende hep uyurken korkardım anne sana sarılıp uyuyabilirmiyim dedim hayır çek elini dedi anne nolur cok korkuorm parmağımı dokundurayim öyle uyuyayım derdim ve sdce onun varlığını hissedip yani bir parmak dokunuşu ile yanımda olusunu hissedip öyle uyurdum çünkü tek güven duygusu anneydi başka kimim vardi ki annem babamdan ayrıldı babamı asla sevmiyordu ve sonra da üvey baba ile evlendi üvey babam sapık çıktı annem bana inanmadi üvey babam içki içerdi evde birgun içkili annem de uyuyor ben su içmeye kalktım adam bana dedi sen hiç masturbasuon yapiormusun ben öyle şeyler bilmem dedim ben sana ogretcem dedi kucucuktum pislik adam sonra beni cimciklerdi yanağımdan öperken yanağıma islaklik bırakırdı anneme söylerdim anne bu şekilde beni öpmesin istemiorm derdim bana yaklasmasn derdim annem beni de öyle opuyor kardeşini de öyle opuyor derdi birgun aksam oldu ben TV izliorum bu disardan eve geldi annem de tam uyumaya gitti ben de tv izlerken bu tuvalete gitti yanıma bi geldi kilodunu çıkartmış şeyi dışarıda ben kitlendim kıpkırmızı oldum o anki şok anlatılmaz yaşanır kalbim kutkut atıyor sesim çıkmıyor yani yanda gözlerim ile görüyorum ama TV ye bakiorum kafamı cevirmiorm bu an gerceklesmesin hayır bu an yaşanmasın diye Allah biliyor ya cok kahroldum ertesi gün ben bunu anneme söyledim annem yatak odasında bununla konuştu ve yalan söylüyor derken duydum anneme . Hayir bunlar yalan olamaz malesefki gerçekler. Annem benim kanayan yaram Allah biliyor beni perişan etti her yaşımda. Kucukken ben hep altıma yapardım 12 13 yaşıma kadar hep kakami kiloduma yapar kirli kilotlarimi tuvalet penceresinden atardım annem bana altını temizlemeyi dahi öğretmedi ne yaşadım küçükken hiç blmiorm ama hep altıma yapardım ben cok acılar çektim öz babam pavyona cok duskundu hep giderdi annemle boşandıktan sonra bastı gitti memleketine asla beni aramadı sormadı ilgilenmedi hatta ben liseye giderken pavyona gittiği kadınların yanından beni arar napiosun kızım derdi içki masasında öyle mazlum öyle acılarla büyüdüm ki hala babama sen şerefsiz bir insansin demedim okdr yaralıyım ki birgun olsun sesim çıkmadı çünkü yaralıyım ve kimsesiz . En sonunda liseden mezun oldum ve Allah esim gibi bir insan ile beni karşılaştırdi ona minnettarım hayatımı kurtardı benim sahip çıktı bana bir sarılır bir sarılırki yıllardır göremedim o sevgiyi iliklerime kadar yaşattı bana asla hakkını ödeyemem onun yanında çocuk gibi olurum yaşayamadığım sevgiyi hep verir bana Allah bin kere razı olsun ah annem kanayan yaram yaktı beni yaktı

Kızlar her anne kutsal değildir, ben de kendi annemden biliyorum. 9 yasında terketti bizi 10 yıl sonra bulduk ve barıştık daha sonra ne mi oldu? Bir kere hiç bi zaman anne-kız olamadım üstüne bizi dolandırdı üzerimize olan evi aldı o gün bugündür de şeytan görsün yüzünü, ne sevgisini gördük ne bir hayrını. Çocukluk terkedilmesi, yalnızlık, erkenden büyümeye çalışmak, yetişkin olmak ve affetmek ama affetmeyi bile kirleten bir insan düşünün... böylesi insana hep gardını önünde dolastırıyor işte o yüzden yaşamayanlar da maalesef anlamaz

Benim annem de beni sevmez üstelik ben ona bunu defalarca da söyledim anne sen bana Birgün olsun sarılmadı birgun olsun bana canım kızım demedin ben küçükken uykuya dalarken korkuordum cunku okdr yok sayılarak yaşıyordum ki cocukkende hep uyurken korkardım anne sana sarılıp uyuyabilirmiyim dedim hayır çek elini dedi anne nolur cok korkuorm parmağımı dokundurayim öyle uyuyayım derdim ve sdce onun varlığını hissedip yani bir parmak dokunuşu ile yanımda olusunu hissedip öyle uyurdum çünkü tek güven duygusu anneydi başka kimim vardi ki annem babamdan ayrıldı babamı asla sevmiyordu ve sonra da üvey baba ile evlendi üvey babam sapık çıktı annem bana inanmadi üvey babam içki içerdi evde birgun içkili annem de uyuyor ben su içmeye kalktım adam bana dedi sen hiç masturbasuon yapiormusun ben öyle şeyler bilmem dedim ben sana ogretcem dedi kucucuktum pislik adam sonra beni cimciklerdi yanağımdan öperken yanağıma islaklik bırakırdı anneme söylerdim anne bu şekilde beni öpmesin istemiorm derdim bana yaklasmasn derdim annem beni de öyle opuyor kardeşini de öyle opuyor derdi birgun aksam oldu ben TV izliorum bu disardan eve geldi annem de tam uyumaya gitti ben de tv izlerken bu tuvalete gitti yanıma bi geldi kilodunu çıkartmış şeyi dışarıda ben kitlendim kıpkırmızı oldum o anki şok anlatılmaz yaşanır kalbim kutkut atıyor sesim çıkmıyor yani yanda gözlerim ile görüyorum ama TV ye bakiorum kafamı cevirmiorm bu an gerceklesmesin hayır bu an yaşanmasın diye Allah biliyor ya cok kahroldum ertesi gün ben bunu anneme söyledim annem yatak odasında bununla konuştu ve yalan söylüyor derken duydum anneme . Hayir bunlar yalan olamaz malesefki gerçekler. Annem benim kanayan yaram Allah biliyor beni perişan etti her yaşımda. Kucukken ben hep altıma yapardım 12 13 yaşıma kadar hep kakami kiloduma yapar kirli kilotlarimi tuvalet penceresinden atardım annem bana altını temizlemeyi dahi öğretmedi ne yaşadım küçükken hiç blmiorm ama hep altıma yapardım ben cok acılar çektim öz babam pavyona cok duskundu hep giderdi annemle boşandıktan sonra bastı gitti memleketine asla beni aramadı sormadı ilgilenmedi hatta ben liseye giderken pavyona gittiği kadınların yanından beni arar napiosun kızım derdi içki masasında öyle mazlum öyle acılarla büyüdüm ki hala babama sen şerefsiz bir insansin demedim okdr yaralıyım ki birgun olsun sesim çıkmadı çünkü yaralıyım ve kimsesiz . En sonunda liseden mezun oldum ve Allah esim gibi bir insan ile beni karşılaştırdi ona minnettarım hayatımı kurtardı benim sahip çıktı bana bir sarılır bir sarılırki yıllardır göremedim o sevgiyi iliklerime kadar yaşattı bana asla hakkını ödeyemem onun yanında çocuk gibi olurum yaşayamadığım sevgiyi hep verir bana Allah bin kere razı olsun ah annem kanayan yaram yaktı beni

Astrologun ismi neydi lutfen

Back
X