Anneliğe gerçekten hazır olmak...

sizi nhoşunuza gelemeyn yorumlar geldiğinde b uşekilde agresif yorumlar yapamassınız. Sonra KK da bu moda diyorsunuz ! Modayı başlatan sizsiniz. konu aç beğenmediğin kişilere diş göster ! 5 puanın hayırlı olsun !

arkadaş bana annelik içinde yok senin ben süper bir anneyim, annelik doğamda var içimden geliyor demiş...ben de bam telime dokunduğu için cevap yazdım... hakaret de etmedim... Kazen size mi şikayet edildim yoksa:)

bu arada Narmik neden üstüne alındın ki? sanal nefis tatmini lafım günlerdir burada saçma sapan konular açıp, insanları kandırıp, konuların kapanmasına neden olanlara...mesela şu fotoğrafını koyup piskoloji araştırması yapan bir arkadaş var... sonra papatyamıydı neydi, tuhaf anılar anlatan bir atkadaş daha var...dikkat edersen superwomen başka bir başlıkta ona yazdığım bir şeye başlığı kitlendiği için bu konuda cevap yazmış... onunla benim aramdaki bir yazışmayı üstüne alınmana şaşırdım doğrusu...

aa cidden çok şaşkınım şu an :S

superwomen, ah keşke yazmasaydın bana bak gördün mü ne oldu :(

Son düzenleme:
Benim "annelik senin içinde yok .."diye bir cümlem yok...Öyle bir düşüncem de olmadı...Şu an anneliğe hazır değilsiniz,hazır olduğunuz zaman siz de anne olursunuz inşallah diye açıkça yazdığım bir cümle var...Evet kendi anneliğimden de memnunum şu an..Bunun sizinle alakası nedir...Hayatta en çok istediğim şeydi annelik..Tüm kariyerlerin tüm hazların üstünde benim için...Kendim için...Konuları kapanan insanlar sahte konular açıyorlarsa ve konuları da kapanıyorsa kendi konunuzu onlarla bütünleştirmeniz çok ilginç....

Kendimi boşa yordum ,farkındayım...

cümleniz yok ama ben öyle bir anlam çıkardım. buna istinaden de empati yapamadığınızı ifade ettim. siz de çok güzel empati yaptığınızı ifade ettiniz. sonra superwomanın başka başlığında ona yazdığım mesajına konusu kapatıldığpı için geldi burdan cevap yazdı.ben de karşı cevap yazdım ve siz alındınuz. gerçekten niye alındığınızı çözebilmiş değilim... ve gerçekten birbirimizi yormanın anlamı yok.

cümleniz yok ama ben öyle bir anlam çıkardım. buna istinaden de empati yapamadığınızı ifade ettim. siz de çok güzel empati yaptığınızı ifade ettiniz. sonra superwomanın başka başlığında ona yazdığım mesajına konusu kapatıldığpı için geldi burdan cevap yazdı.ben de karşı cevap yazdım ve siz alındınuz. gerçekten niye alındığınızı çözebilmiş değilim... ve gerçekten birbirimizi yormanın anlamı yok.

Açıkça yazarım..Ne düşünüyorsam..Yanlış anlam çıkarmışsınız....İyi akşamlar....

NOT :Düşüncemi maskelemek gibi bir derdim de olmadı hiç bir zaman.......

Bu mudur...."

İlla dediğim dedik,illa ben anlamak istediğimi anlıyacam !!! " pöfffffffffff !!! .... Değmez......

Son düzenleyen: Moderatör:
bir daha da başlık açıp içimi dökmeye kalkarsam,düşüncemi maskelemeden olduğu gibi aktarırsam ne olayım... zaten maskelerle dolaşamadım hiçbir zaman ve tarih tekerrür edip duruyor, bense zorlamaktan şansımı,aynısının olacağını bile bile,nedense hiç vazgeçmiyorum...

peki. o zaman sizin de üzerinize olmayan bir sözü üzerinize alındığınızı belirterek iyi akşamlar diliyorum size.

NOT :Düşüncemi maskelemek gibi bir derdim de olmadı hiç bir zaman.......

Bu mudur...."

İlla dediğim dedik,illa ben anlamak istediğimi anlıyacam !!! " pöfffffffffff !!! .... Değmez......

yahu benim kendimle ilgili yazdığım bir mesajı neden üzerinize alınıyorsunuz şimdi?????? ben kendimden bahsediyorum sizden değil ki???? değmeyecekse yazmayın o zaman, hem yanlış anlıyorsunuz hem de işi iyice uzatıyorsunuz...

tekrardan üzerinize olmayan bir sözü üzerinize alındığınızı belirterek iyi akşamlar diliyorum size.

Canım yazmakla çok iyi etmişsin. Eğer kendini hazır hissetmiyorsan beklersin ama bu durum geçici illaki sen de mutlu olacaksın:) İşte o zaman her şey daha da güzel olucak. :31:

inşallah... tşk...

aman canım hazır olmadan asla yapma.hazırken bile o kadar zor ki...tüm hayatın bambaşka oluyor bir anda.merak etme bir gün illa ki isteyeceksin ve o olgunluğa erişeceksin.

umarım...

Ben evliliğimin ilk zamanlarında istemiyorum olursa aldırırım diyordum eşime...Şimdi 3 yıllık evliyim ve son 1 yıldır bebek istiyoruz ama malesef olmuyor :43: Büyük konuşmamak gerekiyomuş demek ki.. Bebek olsa bence seni hayata bağlar diye düşünüyorum canım..

umarım çocuk sahibi olursunuz siz de :(

allah herseyı hayırlısıyla wersın
amin teşekkürler...

Son düzenleme:
Sorun yumağı içine doğmuşum. Çocukluğum akıl almaz tuhaf olaylar içinde geçti. Sırf sorunlu aile ortamından kurtulmak için ilk tanıştığım kişiyle -eşimle- evlendim. Annem düğünden sonra benimle ilişkisini tamamen kopardı. Hiçbir suçum yokken. Hala evime gelmiş değil, öyle kalsa yine iyi, bir şekilde huzurum yok yine onun yüzünden...Yokluğunda bile sorun...

Anlatacak çok şeyim var aslında ama anlatmaktan çekiniyorum. Depresyondayım uzun zamandır, çıkamıyorum, sadece depresyonla da kalsa iyi, başka rahatsızlıklarım da var. Tüm bunlara rağmen eşim benden çocuk istiyor, fakat ben istemiyorum. Sanki hiçbir zaman çocuk isteğim olmayacakmış gibi geliyor. Arkadaşlarım evlendi, kimisi hazırken, kimisi hazır değilken çocukları oldu. Bakıyorum, mutlular... Uykusuzluk,zorluk vs... her şeye rağmen mutlu gözüküyorlar... Ama onlar anlatınca bile sanki çektikleri o sıkıntıları ben çekmişim, o sorumluluk benim üstümdeymiş gibime geliyor...

Ne zaman çocuk konusu açılsa tartışıyoruz. Bilemiyorum, yazmak istedim... Doldum çünkü...

Back
X