• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalamamak/çocuk özlemi

Bakın size tavsiyem kendinize bir uğraş bulun. Ben ikinci çocuk için 5 yıl boyunca korunmadim. Olmadı. Aynı şekilde sayısız tedavi aşılama rahim filmi histeroskopi herşey yapıldı. Sonra bir kursa yazıldım kafam dağılmış ve rahatlamıştı. Önceleri her adet olduğumda Karalar baglardim bir uğraş bulunca pat diye hamile kaldım çünkü beynimi rahat bırakmıştim stresimi azaltmistim. Ha iki aylıkken düşük yaptım ve çocuk konusu bende rafa kalktı. Kafa sakinliği çok önemli bu konuda
Haklısınız.. bende baya rahatladım. Teşekkürler yorum için. ❤️

Bende ediyorum, ama çoğunda da var bu başarı ama gerçekte de var mı bilmek iyi gelir
Ben hulusi hocanın kendi hastasıyım yapamadığı şeyleri paylaşmıyor zaten, hatta bir arkadaşıma açık açık evlatlık al boş yere uğraşma dedi çünkü menapoza girmişti bir çok yerde de çocuğun olabilir diyip çok para alan oldu.
Hatta hulusi hoca banada birinciyi evet doğurabilirsin ama bu değerlerle iki çok zor dedi.
Dediği gibide oldu.

Back
X