- 10 Ekim 2014
- 33.002
- 148.749
- 798
- Konu Sahibi simgeyildiz
-
şu yapsın yapsın diyip arkadan laf edenleri bende duydum malesef annesi bir şey demiyor ki biz diyelim diyorlar.
valla çok rahatsız olan evine çağırmasın çok rahatsız olanda gitmesin yapacak bir şey yok.
Ohh iyiki dogurmusummm evettt ayrı boyuta geçtim canım.. Ben beni coxuklarimla kabullenen insanlara gidiyorum, aynı şekilde arkadaslarimda gelir her yer oyuncak, arkadaşlarıma toplatmazdim bile..şimdide dort yaşındaki kızım ve arkadaşı topluyorlar zaten..çocuk doğurduk diye kafese girecek halimiz yok, çocukları kafese kapatacakta..
Çocukları çekemeyen insanlar dogurmasin zaten bi zahmet işlerine gelmiyorsa..
Yok niye saldirayim.. Konu sahibi arkadaş diyorki; ben peşinden koşmak istemiyorum, yorulmak istemiyorum.. Böyle bisey mümkün mü.. Kendi evinde baskilanan çocuk, başka evlerde yüz bulunca simariyor normal olarak..onu kabullenmeyen yerde işi yok o zaman..önce çocuğuyla ilgilenmeli..Madem cocugunuzdan rahatsiz olan yok niye dert ettiniz ev oturmasinda yerinde durmuyor diye? Kimse rahatsiz olmadigina gore birakin napiyorsa yapsin. Sizde alemsiniz cocuk sevmiyorum yahut tahammul edemiyorum diyene canavar gormus gibi saldiriyorsunuz. Zorundamiyim cocuk sevmeye? Ben evime almiyorum o tarz cocuklari olanlati problemde olmuyor kendimde gitmiyorum. Sizinkiler bayiliyorsa problem yok demektir.
Ama benim dediklerimi evde de yapman gerek.
Çocuğunla oyunlar oynamalısın sen "gel annem bak napıcaz" dediğinde koşarak gelir hoşuna gidecek şeyler yaparsan..
İlgisini çekmelisinki başka bir evdeysenizde, sen çağırınca başka çocuğun elindekini bile görmesin gözü..
Canim ben sana hak veriyorum zaten lafi soyledigimiz kisi cocuk degil sorumsuz anasi ve babasiHer cocuklu olan yada buyutmus olan elalemin cocugunun yaptigi yaramazliklari kaldirmiyor. Kusura bakmayinda iyiki bir doguruyorsunuz sanirsin ayri boyuta gecti bizim goremedigimiz. "Komşu cocugu" temali birsuru konu buraya acildi zamaninda acanlarda sadece cocuksuz kadinlar değillerdi. Etrafa zarar vermeden, sagi solu karistirmadan oyun oynayan cocuga/cocuklara zaten kimse birşey demez. Ama saldim cayira, cocuk daha otursun mu diyerek butun yaptiklarina mudahale etmeyen annelere, cocugu olan hanımlarda gayet sinirleniyor. Bircogu yuzune karsi soyleyemiyor o ayri. :)))
O zaman allah yardım etsin gülüm ne diyeyimooo evde benim yaptığım etkinliğin haddi hesabı yok.. çocuk maşallah çok hareketli.. hiç oturmaz her şeyi ayakta yapıyor. altını açarken 2 kişi ancak hallediyoruz
gel annem hadi annemle gelip yapmaz yani. denemedim mi denedim. hala bir umut deniyorum. oturması 1 dakika maksimum
Yok niye saldirayim.. Konu sahibi arkadaş diyorki; ben peşinden koşmak istemiyorum, yorulmak istemiyorum.. Böyle bisey mümkün mü.. Kendi evinde baskilanan çocuk, başka evlerde yüz bulunca simariyor normal olarak..onu kabullenmeyen yerde işi yok o zaman..önce çocuğuyla ilgilenmeli..
Ama bende diyorum ki..sen yaramaz çocuklara katlanamiyorum, evime almıyorum, gitmiyorum diyorsun.. Ama bir gün çocuk sahibi olduğunda düşüncelerinin yanlış olduğunu anlayacaksın..çünkü çocuğunun uslu, uysal, inatçılık yapmayan bir çocuk olacağını garanti edemezsin
ben çocuğumun peşinde koştururken sıkıldığım için kendimi hep kötü anne olarak gördümve bu durum iyice beni bunalttı of
Evliyamısın tabikide arada sıkılman normal . Daha az misafirliğe gidersin olur biter yada daha büyük çocuğu olan yerlere onlarla oynar bir şekildeben çocuğumun peşinde koştururken sıkıldığım için kendimi hep kötü anne olarak gördümve bu durum iyice beni bunalttı of
günaydın hanımlar
inanın size utanarak anlatıcam kendimi...
kızım 3 yaşında gereğinden biraz daha fazla hareketli. evdeyken çok hareketli değil ama başka bir eve ya da ortama gidince başedemiyorum ( bu durumdan dolayı çok sık gezmeye gitmiyoruz, özellikle ev oturmalarına) kendi yaşıtlarıyla pek anlaşamaz vurur ellerinden oyuncaklarını alır v.s.
dün akraba ziyaretine gittik hiç yerinde oturmadı ve ben çok gerildim. size utanarak söyleyeceğim şey şu; ben sanırım kızımın hep oturmasını uslu olmasını beni yormamasını istiyorum peşinden koşturduğum an sinirleniyorum uğraşmak istemiyorum hiç anlayışlı davranmıyorum ve bu ruh halim o ortamdaki herkesi etkiliyor. aslında o daha çocuk yaptıkları normal ama ben yorulmak istemiyorum. anneliği beceremiyorumsizin fikir önerilerinize ihtiyacım var. lütfen... (
ahhh canımmm acaba ben mi yazdım dedim benimkide kızgünaydın hanımlar
inanın size utanarak anlatıcam kendimi...
kızım 3 yaşında gereğinden biraz daha fazla hareketli. evdeyken çok hareketli değil ama başka bir eve ya da ortama gidince başedemiyorum ( bu durumdan dolayı çok sık gezmeye gitmiyoruz, özellikle ev oturmalarına) kendi yaşıtlarıyla pek anlaşamaz vurur ellerinden oyuncaklarını alır v.s.
dün akraba ziyaretine gittik hiç yerinde oturmadı ve ben çok gerildim. size utanarak söyleyeceğim şey şu; ben sanırım kızımın hep oturmasını uslu olmasını beni yormamasını istiyorum peşinden koşturduğum an sinirleniyorum uğraşmak istemiyorum hiç anlayışlı davranmıyorum ve bu ruh halim o ortamdaki herkesi etkiliyor. aslında o daha çocuk yaptıkları normal ama ben yorulmak istemiyorum. anneliği beceremiyorumsizin fikir önerilerinize ihtiyacım var. lütfen... (
:)))) ben parka götürdüğümde fişek gibi yahuahhh canımmm acaba ben mi yazdım dedim benimkide kızevde olan çocuk sıkılıyor ondan annesi sende haklısın başta söyliyim. o kadar yorucu oluyor ki peşinde koşmaktan oturamıyoruz hiçbirşey anlamıyoruz en sonunda ya evde oturuyoruz yada anneye filan bırakıp gene çocuğu eve tıkıp geziyoruz ama sürekli koşma ne yapabilirim aniden yola fırlıyor tehlikeli yani gerçi bizde başka çocuklara vurma yok arkadaşı seviyor kreşe gdince düzelecek ne yapsın çocuk 4 duvar arasında ,dışarıya çıkınca ne yapacağını şaşırıyor parka dahi götüremiyorum inan bizimde böle napalım bu konuda oturup sabaha kadar konuşabilirz
2 yasinda bi kizim var. Cocugu olmayan kimsenin evine gitmiyorum. Hele bekarlara asla gitmiyorum. Çok da iyi yapiyorum. Cocugu olmayandan anlayış bekleyende suç zatenEv oturmasında vs yerinde durmayan bir cocuga mudahale etmeniz gayet yerinde. Koşup, oynamasi icin ayriyetten parka bir yere goturursunuz. Elalemin evinde cocugu sıkmayayim diye bisey olmaz. Yuzunuze karsi "ayy o cocuk daha ya, yapsin yapsin bırak " derler. Gidince arkanızdan saymadik laf birakmazlar. Bizzat sahit oldum. Benim cocugum yok. Eve gelen cocugunda evi altini ustune getirmesine, surekli saga sola gitmesine tahammul edemem acikcasi. ( Ama ben yüzüne soylerim) O yuzden mudahale edin.
Geri kalan arkadaslariyla iletisim problemi siz konusarak cozemediyseniz pedagog şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?