anneliğimi yargılama !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ben boşanma mevzusunun başka sebeplerden dolayı ortaya çıkmış olabileceğini ima eden arkadaşlara katılmıyorum.. demin de bahsettim bendeki koca da oğluna düşkünlüğü korkunç boyutlarda.. ben de oğlumu rahat bırakıyorum düşebilir diyorum oğlum düştüğünde eşim ortalığı ayağa kaldırıyor.. tabi seninki gibi haddini aşmıyor ama bıdıbıdısı bile yeter onun..
seninkinin hassasiyeti sebebiyle bence kavgalar çıkıyor karşılıklı atışmalar sebebiyle büyüyüp boşanma konusuna kadar geliyordur diye tahmin ediyorum..

onu bilemem...ama iyice bir düsünün baska bir sorununuz olabilirmi acaba?
Yani belkide kocaniz evlilikden memnun deyil.
Galiba kocaniz olmadik yerde sorun cikartiyor...bana öyle geldi
Olabilir değilse de bunu bahane etmesin kimsenin girtlagina yapismiyoz ya

ben boşanma mevzusunun başka sebeplerden dolayı ortaya çıkmış olabileceğini ima eden arkadaşlara katılmıyorum.. demin de bahsettim bendeki koca da oğluna düşkünlüğü korkunç boyutlarda.. ben de oğlumu rahat bırakıyorum düşebilir diyorum oğlum düştüğünde eşim ortalığı ayağa kaldırıyor.. tabi seninki gibi haddini aşmıyor ama bıdıbıdısı bile yeter onun..
seninkinin hassasiyeti sebebiyle bence kavgalar çıkıyor karşılıklı atışmalar sebebiyle büyüyüp boşanma konusuna kadar geliyordur diye tahmin ediyorum..

Konunun başında da bahsetmistim ben fevri ve sinirli bi insanım ki kavga da etmemistik adam durduk yere bana patladı benim canımı anneligim hakkında suclamayla yakmaya çalıştı Nitekim öyle de oldu eminimki her anne hassatir bu konuda

Annelik duygusundan uzak olanlari konu disina birakarak soylemek istiyorumki anne ile evlat arasindaki bag ozeldir oyle laf ettirecek cinsten degildir elde olmayan bir merhamet ve sevgi bagi bu Allahin cc kadinlara verdigi birsey lafla degismez konu abes olur, laflar sacma bir kere ne kadar titiz anne oldugunuz ona hayatimi adadimdan anlasiliyor ve bu konuda soz edilmesine tahammul edemiyorsunuz cunku iyi annesiniz diger tum anneler gibi cocuklar hasta degilse bazi donemlerde yemiyor kardesim abuk sabuk sebeplerden ablamdan yegenimden her yerden goruyorsun bazende kendi saldiriyor yemege

Canım dönem dönem çocukların yemeyi reddetmesi oluyor.
Bazen benim yediremediğimi eşim,hatta bazen oluyor ki eşimle benim yediremediğimizi evimize gelen herhangi bir misafirin elinden yiyebiliyor.Yemediği için sıkma canını.
Sürekli sizinle olduğu için size nazlanıyor çocuğunuz.
Aslında babadan ilgi istediği için onunla yiyor.

Tercüman oldunuz teşekkür ederim. Yeri geliyor ki anneme bile cikisiyorum bn evladım konusunda hassasim gözüm donuveriyor bi anda

Ki bu bizim kahvaltı tabagimiz hergün başka bi tabak hazırlıyorum sırf yemesi icin
bence gayet ilgili bir annesin bide bu illa yiyecek olayina cok takmayin elinde tabak bide kasik cocuklarin besinde kosan annelere cok kiziyorum. neden cunku zorla yemek yedirilen cocuklar ilerde obez adayi olabilir.

Teşekkür ederim.. yemek konusunu ben kendi içimde abartiyorum evet. Oğlum konusunda çok hassasim çünkü önceki hamileligim hüsranla sonuclandi oğlum benim mucizem. Hele ki oğluma davranislarim konusunda beni kim yargilarsa panter gibi atliyorum üzerine tabiri caizze

ablacım benim kardeşim 9 yaşında, erkek. biz ona bile zorla yemek yediriyoruz halen. cok zayıf ama boyu normal Allah'tan. küçükken babam zorla yedirirdi, annemden yemezdi kardeşim de.
bütün gün evde sizinle olduğu için babasından ilgi bekliyordur onun yedirmesi hoşuna gidiyordur keşke eşiniz bunu anlayabilse..

Kızım asla hiçbirşey yemez..bizde ısrar yok..

Yemiyorsa yemiyor bitti.

Zaten cocuk eşime çekmiş oda hiçbişe yemeyen mıymıntı bi çocukmuş:S

Kızımın vucudu hiç vitamin görmedi maşallah tü tü tü..

Offfbenimkine benziyor bende cok cektim esimden bu konuda. Cocuk olduktan sonra hayatimi karartti resmen esim daha bide yeni bebegim oldu kimbilir bunda ne kavgalar cikacak .cok doluyum zaten bugun allah islah etsin canim insallah

Ki bu bizim kahvaltı tabagimiz hergün başka bi tabak hazırlıyorum sırf yemesi icin
Amaaaaa bu çooook tatlı, kesinlikle süper annesin boșver kim ne derse desin en doğrusunu sen bilirsin bazı çocuklar nazlı oluyor merak etme canım, büyüdükçe yeme alıșkanlıklarıda düzeliyor.
İki çocuk annesiyim ve ikiside küçükken yemede sorunluydu kendiliğinden düzeldi, tecrübe konușuyor

Muhakkak duzelecektir. Çocuğumun büyüme aşamasında ben yanında olamadim çalışıyordum bakıcısı vardı eşimle bakma gunlerimizi ayarlamistik bakıcı babası ve ben ucumuz dönüşümlü bakiyirduk eşimle izin Günlerimiz 2 haftada 1 gün denk geliyordu evladimla zaten ilgilenemenin vermiş olduğu bi sknti vardı ben iyi anne değilim hastalandiginda yanında olamiyorum düşüyor yanında olamiyorum ve benim oğlum büyüyor ben bunu göremiyorum vicdanim hiç rahat değildi ve sonunda bastım isifami ve tabi ki herkes şok ama inanin ki oğlum için ben kariyerimden vazgeçtim. Icimde hep bi mahcubiyet duygusu vardı. Eşim iyi bi baba aslına bakarsanız ama bazen gelgitleri oluyor ama beraber geçirdikleri zaman dilimlerini kaliteli geciriyor ben birçok kez boşanma kararı aldım ama eşim oğlumu gorememekten korkup her defasında red etti e bende seviorum kocami kafama tam koymadim ayrilmayi.. dün ku olay dışında şükür çok problemimiz yok. Ha bu arada benimle konuşmuyor tabi bende onunla.. aynı evde küs yasioruz kuyruklarimiz pek dik

Daha iyisini becerebiliyorsa ver eline tabağı o yapsın. Sen annesin o baba çocuğa yemeği tek anne yedirir diye bi kanun yok.

Ben elimde tabakla dolaşıyor dum sonra dr um hic zorlama kendi istesin dedi ye yada yiyeceksin diye yormuyorum hic kendimi makarna yi cok seviyor ve islak kek kurabiye ve mandalina yi yiyor sadece genelde uzmeden sıkma dan yemek yedirmeye çalışıyorum istemiyorsan yeme annecin diyorum aciktiysa yiyor yoksa yemiyor suanda kilo su iyi ne fazla nede az

Ben tabakla dolasmiyorum ama öğün saatlerinde zorluyorum

Eşim mesleğindn dolayi çok çalışıyor sadece yaptığı 1 saat parka götürmek oğlum bütün gün benimle. Çocuğumun ağzında yara çıkmış sabah gelirken bi eczaciya danisip ilaç almasını söyledim söylemez olsaydim ne anneligim kaldı ne kadinligim aslında gerçekten çok fevri ve sinirli bir insanım ama ya sabır ya Selamet gece gece belanı benden bulma dedim kapadim telefonu bu sebepten bosayacaksa durduğu kabahat
ben o drumda hafta son eşim evdeyken çocukları ona bırakıp gezmeye alışverişe gidiyorum 3-5 saat.geldiğimde eşim pert olmuş oluyor hayatım yemeğimi bile yiyemedim sen ne yapıyorsun diyor.anlaması için bakması gerekiyor erkeklerin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X