Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğum günün kutlu olsun.Bugün doğumgünüm
B.kmu vardı doğdum l
geleceğini hazırlamadığınız mutsuz edeceğiniz çocukları doğurmayın
Bugün doğrulduğum için hapy hapy diilim ...
Evet annelik bencillik...
Annelik duygusunu tatmak için, ailemizi genişletmek için, hiç düşünmeden kazayla gibi bir çok sebeple çocuk yapıyoruz
Tüp bebek tedavim sırasında bu soruyu çok sormuş ve çok düşünmüştüm...
Ve çok net annelik bencillik...
Tercih hakkım olsa dünyaya gelmezdim
Ama böyle düşünmeme rağmen üstelik tüp bebekle çocuk yaptım
Bırakın hanfendi bu kutsiyet örtüsüyle edebiyat yapmayı .insandan bahsediyoruz , kedi yavrusumu bu ayağa kalkınca yakasını salalım . Bende evlat sahibi olmayı planlıyorum Allah izin verirse .. Vermezse takdir ! Lakin elimi , ayağımı yalasın demiyorum . Bu benim kararım ve bu yüzden onun geleceğinden mükellefim ! Elimden geldiğince koşullarımı iyileştirmeye çalıştım. Sağlam kazığa bağlar tevekkül ederiz , Eğitimi , sağlığını , barınmasını .. Herşeyi düşünmek zorundayız ! Kaliteli zaman ayırabilmeyi .. İyi mutlu bir birey olması için .. İyiki sizin gibi bencil bir annem yok !!! Annem ne doğumlarını, ne zorluklarını bize bile anlatmadı ? Siz neyi kimin başına kalkıyorsunuz ? Allah bile iradeye tabi tutmuş doğurmayı farz değil ? Kendi kararınız zor , kolay ! Bizi ilgilendirmez .Bencillik degil ann3niz size gelecek hazirlamakla da yukumlu degil.
Eger hayatinizdan memnun degilseniz degistirmek sizin elinizd3.
Dogumun ne kadar zor oldugunu sadece bunu bile dusunsek annelerin bencil degil eli ayagi opulesi varliklar oldugunu dusunebiliriz.
Yazık, umarim cocugunuz sizin hakkinizda boyle dusunmez.
Bırakın hanfendi bu kutsiyet örtüsüyle edebiyat yapmayı .insandan bahsediyoruz , kedi yavrusumu bu ayağa kalkınca yakasını salalım . Bende evlat sahibi olmayı planlıyorum Allah izin verirse .. Vermezse takdir ! Lakin elimi , ayağımı yalasın demiyorum . Bu benim kararım ve bu yüzden onun geleceğinden mükellefim ! Elimden geldiğince koşullarımı iyileştirmeye çalıştım. Sağlam kazığa bağlar tevekkül ederiz , Eğitimi , sağlığını , barınmasını .. Herşeyi düşünmek zorundayız ! Kaliteli zaman ayırabilmeyi .. İyi mutlu bir birey olması için .. İyiki sizin gibi bencil bir annem yok !!! Annem ne doğumlarını, ne zorluklarını bize bile anlatmadı ? Siz neyi kimin başına kalkıyorsunuz ? Allah bile iradeye tabi tutmuş doğurmayı farz değil ? Kendi kararınız zor , kolay ! Bizi ilgilendirmez .