konunuz gebelik bölümüne taşınmıştır
ben varımm :) şubat ayı adet tarihime 2 gün kaldı ama pek ümidim yokmarta Allah kerimm..bu çin takvimi hakkında ne düşünüyorsunuzz..eşime iş yerinde tuttuğunu söylemişler, martta çalışmayalım diyo da
22 mart olması lazım canım ama bu liste nerde oluyor ben sitede yeniyimde şimdiden çok teşekkürlerr..
Benide ekleyin bugun kirmizilari gordummart ayina ins 3 yil oldu biz evleneli iki yil korunduk sonra bebek calismalarina basladik 5 ay sonra hamileydim cok mutluyduk ayaklarim yerden kesilmisti ama 2,5 aylikken karnimda oldu melegim aldilar cope attilar simdide melegime kardes istiyorum
7 aylık evliyim..bu ay ilk çalışmamızdı..sağlıkla ilgili bi tarama yaptırmadık henüzzz...
Benide ekleyin bugun kirmizilari gordummart ayina ins 3 yil oldu biz evleneli iki yil korunduk sonra bebek calismalarina basladik 5 ay sonra hamileydim cok mutluyduk ayaklarim yerden kesilmisti ama 2,5 aylikken karnimda oldu melegim aldilar cope attilar simdide melegime kardes istiyorum
canım hoşgeldin martın kaçında regl olcan yaz bilgilerini eklerim seni
20 mart olmasi lazim birde ovulasyon testi almayi dusunuyorum bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?