Annelik için ideal yaş var mı ?

22 yaşındayim ve 6 bucuk aylik kizim var 2 senelik evliyim çok şükür evliliğim de huzurluyum maddi olarak da yetebilirim diyorsanız bence anne olmak tamamen içgüdüsel birsey ben çok genç anne oldum ama hiiicc pişman değilim iyiki dogurmusum :D

evlilik oturduysa erken anne olmak iyidir bnce.. yaş geçince endişe ve kaygılar çoğalıyor..

Sevdim erken evlendim çocuklarımla aramda 20 yaş var ben otuzumdayken 10 lu yaşlarda olacaklar bence harika Bi şey şuan 23 yaşındayım 3 yaşında kızım ve Bi buçuk yaşında oğlum var ikisi benim kankalarim onların enerjilerine yetişip peşlerinden rahatça kosabiliyorum Bi yandanda ders çalışıp sınavlara hazırlanıyorum biraz daha büyüsünler çalışmayı planlıyorum
Erken anne olduğuma hiç pişman olmadım evlenirken beklerim diyodm iyiki olmuşlar
Anneliğin zorluğu var tabiki ama pisman degilim düşünsene onlar 20 li yaşlarda ben 40 bu süper
Anlatmaya çalıştğm tam olarak buydu :KK9: kelimelere dökemedim.. katılıyorum

28 yaşındayım. Birkaç sene daha bebek düşünmüyoruz. Bence ilerleyen yaşlarda anne olmak çocuğu daha bilinçli yetiştirmeye imkan sağlıyor.

Merhabalar :KK54:
Önce kendimi tanıtayım. 25 yaşındayım. Mart ayına evliliğimizin 3.yılını dolduracağız. Kendi halinde huzurlu bir evliliğimiz var. Ve artık tam anlamıyla oturduğunu hissediyorum. Gezmeyi çok seven bir çiftiz. Günü birlik şehir dışı turları vs yapıyoruz. Baya yer gezdik gördük.
Gezgin ve özgür ruhlu olmanın verdiği hislerle anneliği hep sonralara erteliyordum. Ta ki hormonlarım kendini bana tanıtana kadar. Son zamanlarda içimde çok fazla istek var. Çevremde çok fazla hamile ve anne var. Sanırım biraz bunun etkisi oldu. Bazen içim eziliyor özlemden. Çocukları çok sever ve çok iyi anlaşırım. Fiziksel ve ruhsal olarak kaldırabileceğimi sanıyorum fakat,
Henüz erken mi bilemiyorum. Artıları eksileri ne olur? Karar ver, dene, doğsun vs ortalama yine 26-27 yaşını bulacak. Bu konu kafamda bir türlü oturmuyor.
Tecrübeli annelerden yardım istiyorum :KK51:
Sevgiler Hoppa
Ben yaklaşık 31 yaşındayım, bebeğim 11 aylık ve kendimi geç kalmış hissediyorum. Şahsi kanaat tabiki... 27 yaşında evlendim. Daha erken evlenip, çocuklarımı daha erken yaşta büyütüp şimdi keyfime bakıyor olmak isterdim. Oyüzden fikrimi soran herkese genç yaşta anneliği tavsiye ediyorum. Ama burda asıl olan nasip tabiki. Biz ne kadar plan yapsak boş

bebek isteyince hemen gelmiyo malesef. yani bizim için öyle. inşallah sizi bekletmez. istediğinize göre daha fazla beklemeyin. 3 yılda doya doya gezmişsindir. bebeğin olduktan snora ona uygun gezersiniz
Merhaba. Belki hatirlamazsiniz beni ama onceki senelerde Dua topiginde cok dua ettik sizinle. Gorunce selam vermek istedim. Rabbim daha fazla bekletmesin insallah.

Konu sahibi annelik hissedilen yasta idealdir. Ama ha dedinmi olmayabilir onuda goz onunde bulundur. Bende evliligimin 3. yilinda cocuk icin hazirim artik dedim. Fakat 10. yilda geldi kendileri.

Anlatmaya çalıştğm tam olarak buydu :KK9: kelimelere dökemedim.. katılıyorum
Benim belki fazla erken oldu ama iyi oldu :) birde eşim en büyük destekçim şuan bunu yazarken oda kucugumun karnını doyuruyor birazda onun desteği beni cesaretlendiren herseyiyle ilgilenir çocukların altı,karni,ben arkadaşıma gidersem çocuklara bakar tabi bunları sürekli eşime yikmiyorum paylaşıyoruz

sana baglı 24 te anne oldum cok mıtluyum . yinede bana kalsa bir kac yıl beklerdimde gezip görmek için

25 üstü olmalı bence. Ben 26 da anne oldum. Sanki biraz daha bekleyebilirmişiz. Ama kesinlikle pişman değilim. Dünyanın en güzel şeyi anne olmak :anne:

Kimine gore 18 dir ideal yaş kimine göre 38 kişiye göre değişir bence..

23 de 26 da ve 33 de anne oldum 3 kızım oldu
Şu an 37 yim yine istiyorum gerçekten

Ama fikrimi sorarsanız İnan'ın genç anne olmak en en eeeen güzeli

30 yaşımdayım. Çocuk sahibi olmayı hiç düşünmüyorum:KK35:

Evliliğiniz oturduysa, kendinizi hazır hissediyorsanız ideal bence yaşınız.

Önce kendimi tanıtayım. 25 yaşındayım. Mart ayına evliliğimizin 3.yılını dolduracağız. Kendi halinde huzurlu bir evliliğimiz var. Ve artık tam anlamıyla oturduğunu hissediyorum. Gezmeyi çok seven bir çiftiz. Günü birlik şehir dışı turları vs yapıyoruz. Baya yer gezdik gördük.
Gezgin ve özgür ruhlu olmanın verdiği hislerle anneliği hep sonralara erteliyordum. Ta ki hormonlarım kendini bana tanıtana kadar. Son zamanlarda içimde çok fazla istek var. Çevremde çok fazla hamile ve anne var. Sanırım biraz bunun etkisi oldu. Bazen içim eziliyor özlemden. Çocukları çok sever ve çok iyi anlaşırım. Fiziksel ve ruhsal olarak kaldırabileceğimi sanıyorum fakat,
Henüz erken mi bilemiyorum. Artıları eksileri ne olur? Karar ver, dene, doğsun vs ortalama yine 26-27 yaşını bulacak. Bu konu kafamda bir türlü oturmuyor.
Sevgiler Hoppa
İnsanın kendisinde bitiyor olmakla birlikte 25-30 diyorum ben

Sevgiler Hoppa
Valla helal olsun.. 3 sene hem evliliğin tadını çıkarmışsın hemde evliliğinizi oturtmuşsunuz.. madem istiyorsun bence yaş, 3 yıllık evlilik tam zamanı.. eşinden de eminsen.. yap gitsin ;)

26 yaşındayım 2 yıl sonra anne olmak istiyorum.
Yurtdışı planlarım, gezip görmek istediğim yerler var. O yüzden erteliyorum.

Back
X