Annelik öyle değil böyle bir şey!

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Blogger anneler son yıllarda çok popüler. Hepsi çocuk gelişimi konusunda çok bilgi sahibi, mükemmel çocuklar yetiştirdiklerini düşünen, mükemmel hayatlar yaşayan anneler... Ya da bizim sosyal medyada gördüğümüz kısmı öyle.

Ancak Avustralya'da yaşayan bir blogger anne cesur bir yaklaşım sergiledi ve "Annelik gerçekte öyle bir şey değil" dedi. Olivia White, doğum sonrası, çatlaklarla dolu, sarkmış karnının bir fotoğrafını sosyal medyada binlerce takipçisiyle paylaştı
annelik.webp

Ancak Avustralya'da yaşayan bir blogger anne cesur bir yaklaşım sergiledi ve "Annelik gerçekte öyle bir şey değil" dedi. Olivia White, doğum sonrası, çatlaklarla dolu, sarkmış karnının bir fotoğrafını sosyal medyada binlerce takipçisiyle paylaştı
za.webp

House of White blogunun sahibi, 27 yaşındaki White kadınların üzerindeki "Mükemmel görünme" baskısına isyan ediyor.
anne.webp

White, "Daha önce olduğum insanla aynı insan değilim. Bu gördüğünüz göğüsler benim iki çocuğumu emzirdi ve onların sağlıklı, güçlü birer çocuk olmalarını sağladı. Bu kalçalar ve kocaman göbeğim bir bebeği 9 ay boyunca taşıdı. Bu yüzden eleştirileriniz umrumda değil. Çünkü ben anne olmadan önceki ben değilim." diyerek takipçilerine seslendi.

anneler.webp

tatli_anne.webp

Kaynak: hurriyet.com.tr

Mantıklı insanlara hayranım farkındalık yaratan insanlara bi başka hayranım

Bende hic sikayetci olmadim.catlaklarim benim anılarım.kizlarim uykuya dalinca catlaklarim ve sarkık karnımla baş başa kaliyorum:)

Bende 4 ay önce doğum yaptım catlaklarim tabiki var doğum öncesi kiloma döndüm fakat karnim hala var ver sarkık nasıl oluyor bu anlamadim

Mor göz altlarimı spor ayakkabilarımı kusuklu tişortlerimi de seviyorum ki ben artik:halay:

Valla çok sevindim.
Herkes açıyor gobegini sıfır çatlak.
Bir ben miyim diyorum degilmişim:D

Benim de karnım kalcam belim çatlak dolu ama iki tane güzeller güzeli evladım var umrumda bile değil o izler ..

Tip buna bi care bulmali. Ve bu care bulunsa kaciniz "aa ben cok mutluyum catlaklarim benle kalsin" der? Cocugum kadar kocamla hayatimda önemli. Hic de catlaklarimla mutlu degilim. Kocam sorun yapmadığını söylüyor ama kendimi ayna karsisinda sevmiyorum. Bi bebek sahibi olmaktan cok mutluyum ama catlaklarim gurur kaynagim falan degil. Bosuna avunmaya gerek yok.

Benim gibi çatlamış ya da çatlamaktan korkan annelere moral versin umarım....

Ama hem çocuklu hem de fit olmak istiyorum yine de :anneadayı::spor:

bence bu kadın kendını hıç yaglamamış krem surmemış gibi geldi bu kadar çatlamazdı yaa annemde bile bu kadar yok 4 tane dogurmuş ilginç bir göbek

Back
X