Sosyal medyada fotoğraf paylasmak

Yani bunu yapmak onlara keyif veriyor seviyorlar. Paylaşadabilirler. Bende ayda yılda bir şey paylaşırım. Yani ikiside normal geliyor.

Sanirim anne olmakla alakali bu ya Miss, nazarla falan hicbir alakasi yok ama ebeveyn olarak cocugunla alakali butun kararlari en dogru sekilde almaya calisiyorsun zaten surekli dogru bir karar mi veriyorum diye kalp carpintisi halindesin :) O yuzden her gorunenin altinda aman da gozumuz mu degecek niye paylasmiyor tam fikri yatmiyor diye diyorum. Ve bana da cok sacma gelirdi ama bazi seyler anne olmadan asla anlasilmiyor, izahi mumkun degil cunku.

Ha ama ben kizim kendiliginden isteyecek yasa gelene kadar onunla ilgili dogum gunu, gittigi okul, hatta tam ismi ve yuzu dahil hicbir ozel bilgisini kendi hesaplarimda paylasmayacagim, bu kadarini korumanin gorevim oldugunu dusunuyorum kendi adima. Hicbir akrabam ve arkadasim da paylasamaz izin vermedigimi soyluyorum direkt.

Üleym Rosalind ben de zaten çocuğumun izni olmadan fotosunu koymayayım fikrine karşı değilim. Yani yani dediğim çocuk 20 m uzaktan arkası dönük boz bulanık fotoyu koymanın anlamı nedir, ne kim olduğu belli ne de ne yaptığı o fotoyu koymanın bir anlamı yok gerçekten :ruh: İstemeyenler toptan koymasın olsun bitsin uzak foto, sansürlü foto o foto bu foto gerçekten anlamsız.bakıyorum fotolara anne var baba var ortalarında kocaman yüzü smileyle kapatılmış bir çocuk var garabet sahneler:dua:

Üleym Rosalind ben de zaten çocuğumun izni olmadan fotosunu koymayayım fikrine karşı değilim. Yani yani dediğim çocuk 20 m uzaktan arkası dönük boz bulanık fotoyu koymanın anlamı nedir, ne kim olduğu belli ne de ne yaptığı o fotoyu koymanın bir anlamı yok gerçekten :ruh: İstemeyenler toptan koymasın olsun bitsin uzak foto, sansürlü foto o foto bu foto gerçekten anlamsız.bakıyorum fotolara anne var baba var ortalarında kocaman yüzü smileyle kapatılmış bir çocuk var garabet sahneler:dua:

Manzara guzel manzara, cocuk ayrinti o fotografta 😂 Anladim seni ama ayni acidan bakmiyoruz, o zaman bunu ayni fikirde olmamakta anlasacagimiz konular arasina kaldiriyorum💗

Back
X