annelik özlemi ve mücadelemiz

cennet_kokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
55
3
36
37
İstanbul
zor dönemler geçiriyoruz hepimiz.anne olmak o duyguyu tatmak o süt kokuluları sarmak için mücadelemiz.kimimizin yolu belki çok uzunken belkide kimimiz yolu yarıladı bunu sadece rabbim bilir.mücadelemiz aynı.önce doktorlara gidiyoruz sabırla sonra başlıyoruz kürler denemeye bu arada eş dost öğüt veriyo bacaklarını dik,buhara otur vs.yoruluyor hem beynimiz hemde agır kürlerden midemiz.ama yılmıyoruz bazılarımızda kaynana dırdırı hala nie cocuk yok die,destek göremio eşinden kimimiz..kendimize rağmen burda arkadaşlarımızın derdine üzülür ağlarız derdimiz aynıyken yeri gelir onu teselli ederiz.hamile olanlarla sevinir,darısı başımıza deriz.evet benimde mücadelem aynı yolumuz nereye gider bilmiyorum ama kendim gibi tüm arkadaşlarımada bu yolda bol sabır,sıhat,destekçi eşler ve melekler diliyorum. verilen emek mutlaka yeşerir.gece gündüze çıkar.

ne kadar kafama takmicam düşünmemeye çalışıcam desemde beynime söz geçiremiyorum.aklım fikrim bebek napıcam bilmiyorum.gün sayıyorum.şuan kulomen ve gulukofen kullanıorum çarşamba günü yumurta takibine giricem gün sayıyorum.birde doktor bana simir testi yaptı ve dogum kanalındada intihap var ama gebeliğe engel değil dedi cok stresliyim napıcam bilmiyorum kendimi sakinleştiremiyorum

kafaya takmamak öyle zorki bunu herkezin başarabildiğini sanmıyorum bende dahil.televizyonda bile bebek görmeye tahammül edemiyorum artık.onunla yatıp onunla kalkıyoruz ama güçlü olmak zorundayız sen demişsin sabır diye sabretmek zorundayız elbet bebişlerimiz bigün bize gelecekler.güzel şeyler düşün,umutsuzluğa kapılma .çarşamba günüde inşllh yumoşlar büyümüş olurrr.hadi hayırlısııı

yazdıklarını okuyunca gözyaşlarıma engel olamadım ....sabah gözümü açtığımda aklımda gecenin körü olp uyumayıp karanlık içinde tek başıma ağlarken aklımda yemek yerken aklımda yolda giderken..... ne zor bilirim bu mahrumiyet ve nezman bitecek bir tek o bilinmez sabır diyorum...ne duysam uyguluyorum ne kür ne ilaç yok yok...ama gelecek diyorum sonra yine yok her ay bekliyorum pskoji flnda kalmadı adet dönemime yakın midem bulanıyor başım dönüyor sık tuvalete gitme aklınıza gelebilecek bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum ...yoruldum....insanlara açıklama yapmaktan.....kötü insanların laf sokmalarından ..dengesizlerin neden olmuyo kısırlıkmı var dmesinden çokkkk yoruldumm.....
el- musavvir c.c

inşallah canım.evet sabrediyoruz ama canımızda öyle acıyokı.bziim durumumuzdanmıdır nedir kafamı nereye cevirsem herkez hamile,cocuguyla gezenler,bebek sesleri bizler için çok zor şeyler.allah biede tattırsın o duyguyu ne kadar güçlü dursakta bizimd tükeniyo kimi zaman gücümüz kimi zaman sabrımız..

canım benim bende yazarken ağlayarak içimden gelenleri,kalbimin diliyle yazdım.burdaki en güel şey acımız aynı ama hepimizin var gücüyle birbirine destek olması.senin basına gelenlerin hepsi bizlerde de var.şimdi bi kere ağlıcaksın tabi ağlama demicem içinin zehrini acını akıtır gözyaşı ama asla yıpratma biraz kendine gelince dua et aç ellerini gece edilen dualar daha makbul.bizlerde kürleri uyguluyoruz.artık bıraktım midem kaldırmıyor.benim ve biçogumuzda psikolojik olarak çökmüş durumda ama dua ediyorum kendime değil tüm kardeşlerime.o adet döneminde olanlar ise psikolojik sen kendini şartladığın için oluyo tatlım.insanları bırak kötülük eden kötülük bulur bende takardım ilk aylar ama umrumda değil kimin ne dediği.neler neler derler di hamile kalamadığımı bildikleri halde karnın şiş hamilemisin,ayy sen olsun die uğraşıyosun ben tekrar ya gebe kalırsam die korkuyorum ve daha acı bi çok söz..sana ne dicem sen değerlisin ve sana deger verenler senin için değerli ii düşün ve mutluluk hormonların devreye girsin :)evet yolumuz dikenli hepimizin kalbi yaralı ama bunları gören rabbim boşa çıkarmaz UMUT ETKİ BAŞKALARINA UMUT OLASIN :)

:26::26::26::26::26::26::26::26::26: içimdeki acıyıen güzel siz tarif etmişsiniz.dua dua dua sabah akşam ediyorum.diliyorum rabbimiz hepimize verecektir inş.hergun ağlamanın acısını ben ve benm gibi olanlar anlıyor.rabbim sabır versin bize

benim de dygularıma tercuman olmuşsunuz kızlar aynıları bende yaşıyorum ama sabır ya sabır

umarım en yakın zaman da hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz tez vakitte

amin canım rabbim gücümüze güç katsınki yola devam edelim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…