Annelik zor zaanat

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
Kizim 11 aylik daha yeni yeni basliyor ek gidaya.6, aydan beridir heba oldum simdi ilk once ek gida sonra anne sutu veriyorum.
Kizim yaklasik 5 aydir gece sik sik uyanirdi bir iki gundur guzel uyuyor dun 1 kez kalkti emdi uyudu tam hersey yoluna girdi diye sevinirken sabah sol gogsumde bir agri oldu bayagi dolmus gogsum ve emzirdim sagdim gogsum yumusadi fakat agri devam ediyor.bi halsizim atesim normal.hastane buraya 3 saat uzaklikta yarin cmartesi burada acil var sadece.( doktora git diyenler icin)
Basina boyle bisey gelen var mi?

Son düzenleme:
muhtemelen süt düğümü oldun ama iltahaba çevirmedi, kızım 1 aylıkken mastit oldum ateşim 40 lara çıktı, hastaneye zoryetiştik, sonrasında ilk 6 7 ay ara ara göğsümü tam boşaltamadığında kızım, göğsümde ağrı, kist gibi düğümlenme oldu bi kaç kere, ben çareyi sıcak su torbasında buldum, kanallar yumuşuyancı da girip duşta ova ova düğümleri açıp arkasından sağdım, off zor iş ya, allah saır versin, süt düğümü, mastit falan zor işler, ben çok uğraştım

• Beğen
Reactions: nio
Geçmiş olsun arkadaşım evladini Allah bagislasin
benim de 9.5aylık Allah bağışlarsa.
Aynı tarif ettiğin şekilde benimde oluyor 2.3gün devam ediyor . Önemli bişey yok ateş de yokmuş sağlıkla büyüt

• Beğen
başka fikri olan yok mu?

boyle durumlar için banyoda sabunlu sıcak su ıle ov, sonra sağ canım, vucutta alışacak

• Beğen
çok teşekkürler geçti şimdi :)

teşekkürler kızımın iştahı kapandı ve meme emiyor yine yani sorun kalmadı iştah sorunundan başka

Sıcak suyla masaj yaparak sütü sağ canım ıyı gelır

• Beğen
X