cok bunaldım kızlar ben.oglum 9 aylık oldu ama hala bır duzen kuramadık.bızımkı cok gazlı cokta huysuz.uykularımız duzene gırmıyor hala.gece 2 oluyor uyuyana kadar.tam uyutuyorum hop arkamdan uyanıyor.ıkıncı dısı cıkmak uzere kac gundur yemek yemekte ıstemıyor.hala gunduzlerı ayagımda uyuyup ayagımda uyanıyor.o uyurken kesınlıkle bırakıp ısımı yapamıyorum.tuvalate bıle gıdemıyorum hala.kendı kendıne oynaması 5dk.sonra baslıyor bagırmaya.eskıden gece uyuyunca yapardım yemegımı sımdı gecelerıde cok sık uyanıyor:.kendıme ayıracak zamanım hıc yok.banyodan bıle kosturarak cıkıyorum.ne bakım kaldı ne fızık.kendımı boyle gordukce bunalıma gırıyorum.tabı boyle olunca yemek yıyıp kılo almak kacınılmaz oluyor.benım asırı ılgı ıstıyor.kucagımda degılse sabah uyanıp aksam yatana kadar bagırıyor.artık salak gıbı oldum.kocamla ılgılenmek en onemlısı kendımle ılgılenmek bıle gelmıyor ıcımden.gelsede zamanım yok.ben nasıl duzene sokucam hayatımı yaa.bu kıloları nasıl verıcem.bu arda evıde pıslık goturuyo tabı.ınanın cıldırmama az kaldı.sızler nasıl basa cıkıyorsunuz