Annelikten sonra karı-kocaligi unutmak

kkarasevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
230
119
53
34
Selamlar...2 buçuk senelik evliyim.6 aylık bebeğim var. Eşim dolmuş şoförü ben hamile kaldığımda markette çalışıyordum işi bıraktım. Sorunum şu lohusalik dönemini biraz zor geçirdim bebgim gazlı bir bebekti 2 ay neredeyse uyumadim yemedim içmedim.Bu durumda zaten karı kocalik olamıyorsun. Sonra bebeğim düzeldi bende yavaş yavaş toparladım bebekti evdi eşimin iş yoğunluğu derken hep unuttuk birbirimizi eşim 2 gündür evde çalışmıyordu son zamanlarda hep hersey den şikayetçi evin temizliğinden çocuğun bakimindan yaptığım yemekten elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalısiyorum ama begenilmeyince hepten yiliyorum.Kendime bakamıyorum aynaya bile bakamıyorum.Nasil kendime gelebilirim açıkçası gücumde isteğimde yok Bebeğimi çok seviyorum sanki o bana yetiyor başka hiç kimseyi istemiyorum kocamda olmasa yaparım diyorum yanlış mı yapıyorum?

Sana destek olacak bir yakının yok mu ? Annen, kızkardeşin falan varsa evişlerine yardımcı olsunlar. Bebeği onlara bırakıp biraz dışarı çıkabilirsin. Kuaföre gidersin, üstüne başına bir şey alırsın.

Selamlar...2 buçuk senelik evliyim.6 aylık bebeğim var. Eşim dolmuş şoförü ben hamile kaldığımda markette çalışıyordum işi bıraktım. Sorunum şu lohusalik dönemini biraz zor geçirdim bebgim gazlı bir bebekti 2 ay neredeyse uyumadim yemedim içmedim.Bu durumda zaten karı kocalik olamıyorsun. Sonra bebeğim düzeldi bende yavaş yavaş toparladım bebekti evdi eşimin iş yoğunluğu derken hep unuttuk birbirimizi eşim 2 gündür evde çalışmıyordu son zamanlarda hep hersey den şikayetçi evin temizliğinden çocuğun bakimindan yaptığım yemekten elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalısiyorum ama begenilmeyince hepten yiliyorum.Kendime bakamıyorum aynaya bile bakamıyorum.Nasil kendime gelebilirim açıkçası gücumde isteğimde yok Bebeğimi çok seviyorum sanki o bana yetiyor başka hiç kimseyi istemiyorum kocamda olmasa yaparım diyorum yanlış mı yapıyorum?
Kocam olmasa da yaparım sözünüz çok çirkin.

Adamın kazanıp eve getirdiği para olmadan da yapar mısınız?

Neticede siz çalışmıyorsunuz, sihirli değnekle de ödenmiyor faturalar.

İş beklemesi, yemek beğenmemesi vs onun odunluğu evet ama siz de lütfen kendiniz toparlayın.Hayatını çocuğuna adamış, başka hiçbir özelliği olmayan bir insan olmak mı istiyorsunuz?

Her gün bebeğinizle dışarı çıkmaya çalışın, açık temiz hava iyi gelecektir bence.

Once kendinize bakin.elinizden geldince esinizin yaninda bakimli olun. Bu makyaj yapip elbiselerle oturmak degil. Taytin ustune hafif dekolteli bi tsort vs.Kocanizla aranizdaki cekimi kuvvetlendirin. Gozu temizligi gormez agzi yemegin tadini almaz.

Emzirirken prolaktin hormonunun yüksekliği kadınlık hormonu olan östrojeni baskıladığı için kadınlık duyguları da biraz baskılanıyor benim de 6.5 aylık bebeğim var,eşimden asla vazgeçemem ama kardeş kardeş yaşasak süper olur kafasındayım :D Gelip geçici şeyler bunlar.Eşim olmasa iyi olur diye düşünme çünkü o bebiş bir gün büyüyecek ve evden gidecek..Yanında eşin kalacak.

Erkeklerle kadınların farkı burada daha net çıkıyor.evlat sahibi olunca kadın her zaman bi tık fazla yıpranır. Fakat bebeğiniz artık 6 aylık olmuş. Şöyle diyeyim bebeğim 4 aylıkken spora geri başlamıştım. Hem de bebeği pusetine atıp uyku saatine denk getiriyordum. 6 aylıkken fit hale gelip haftada 2 fönümü falan çektiriyordum. Eşimi de ihmal etmiyordum.hamileyken doktorum bana bir şey söylemişti. " Anne olunca hayatını erteleme sakın. " Biraz silkelenin kendinize gelin. Sadece çocukla değil kendi hayatınızla da ilgilenin. Hem size iyi gelecektir bu değişim hem de evliliğinize. Yaptığınız yemekten bile ayrı keyif alacaksınız İnan'ın.

Canım benim erkekleri bos birakmaya gelmez artik bebegin 6 aylik olmus bgune kadar esini askiya almişsn smdi esine karsi ilgli ol ewe geldiginde ne kadr yorgun olsanda kapiyi gulumseyerek aç. Ve yorgunum laflariyla adamida yorma ve hizmet acisindan ihtiyclarni yerine getir en basiti tw izlerken bile elini tut yakinlaş esine bana yaklasmasinda ne hali var gbi davranma yoksa sen esini kaybedersin

Bebeğimi çok seviyorum sanki o bana yetiyor başka hiç kimseyi istemiyorum kocamda olmasa yaparım diyorum yanlış mı yapıyorum?
Şu dediğinizi kocanız görse ve boşansa haklı olur. Adamı çocuk için kullanıp sonra kenara atmışsınız gibi bir izlenim var niyetiniz bu olmasa da ...

Back
X