annem :( 4. evre meme kanseri iyileşir mi?

mjesecina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
203
Puanlar
103
merhaba,
buranın konusu değil demeyin.. annem memede çıkan kitleyi 8-9 ay saklamış herkesten, geçer sanmış, korkmuş.. kendince bahaneler..

Ve sonuç:
4. evre meme kanseri. akciğerde böbrek üstü bezleri pankreas kuyruğu.. lenfler.. yayılma var..

kemikte ve karaciğerde YOK. çok şükür.

Doktor umut yok dedi.. anneme söylemedik çökmesin diye :( morali yüksek olsun diye.

iyileşme umudu hiç mi yok :(

Bu durumda olup iyileşen tanıdıklarınız var mı ?

merhaba,
buranın konusu değil demeyin.. annem memede çıkan kitleyi 8-9 ay saklamış herkesten, geçer sanmış, korkmuş.. kendince bahaneler..

Ve sonuç:
4. evre meme kanseri. akciğerde böbrek üstü bezleri pankreas kuyruğu.. lenfler.. yayılma var..

Doktor umut yok dedi.. anneme söylemedik çökmesin diye :( morali yüksek olsun diye.

Ameliyat şansı nedir bu durumda?
Kemoterapi görecek mi?
Kemoterapiyle de gerileyen tümörler olabiliyor, tabi ameliyat büyük şans..

Meme kanseri olup iyileşen oldu tabi uzun sürdü tedavisi ama umudu kesmedi. Morallerin yüksek olması çok önemli annenizi neşelendirin zaten hastalık onu üzüyor morali yüksek olsun ki hayata size daha fazla bağlanıp kararlı hale gelsin dilerim.💖

İğleşenler var
Tam iğleşme olmasada meme kanseriyle uzun yıllar yaşayan insanlar var
Allahtan umut kesilmez
Ama zor bir dönem sizi bekliyor
Çok çok geçmiş olsun
Allah yardımcınız olsun

Ameliyat şansı nedir bu durumda?
Kemoterapi görecek mi?
Kemoterapiyle de gerileyen tümörler olabiliyor, tabi ameliyat büyük şans..
evet yarın kemoterapiye başlıyor. ameliyat için şuan bir şey söylemediler. yayılım oluğu için öncelik hastalığı durdurmak sanırım.

merhaba,

Ve sonuç:

Meme kanseri iyileşme umudu en yüksek kanser türlerinden biridir.
Sizin bu saaten sonra yapacağınız tek şey beslenmesine dikkat etmek.
Yüksek moral de olması da önemli.
Rabbim şifa versin.

evet yarın kemoterapiye başlıyor. ameliyat için şuan bir şey söylemediler. yayılım oluğu için öncelik hastalığı durdurmak sanırım.
Doğrudur. Rabbim şifa versin.
Umarım cevap alınır, gerileme görülür. Anneniz kendisine çok iyi bakması lazım bu dönemde.
Kemoterapi ilaçlarının cinsine göre sğız yaraları, mide bulantısı, kemiklerde ağrı, koku tat yitimi olabilir.
Size söylüyorumki siz hazırlıklı olun, annenizi de hazırlayın. Ağız yaraları oluşmaması için ingiliz karbonatı çok iyi geliyor, gargara yapabilir.
Dışardan çiğ süt almayın, bağışıklığı düşebilir vücudu hastalıklara açık hale gelebilir. Jersey süt alıp siz de mayalayabilirsiniz.
Aklınıza bir şey takılırsa yazabilirsiniz, şuan ne halde oldugunuzu tahmin edebiliyorum, rabbim sabır versin. İnanın herkes şimdi size moral diyecek ama gerçekten moralli olmak lazım. Böyle çok hastalıgın gerilediğine şahit oldum.

Benim anneciğimde meme kanserine yakalandı. Meme 1. evre ama lenfe atmış onda da 2. evre olarak başlattılar. Bizde ilk kemoterapiyi aldık. Çevremde 4. evreden kurtulan arkadaşların annesi var. Allahtan umut kesilmez. Sadece moral motivasyon ve inanç işi. Allah inşallah acil şifalar versin. İsterseniz özelden de konuşabiliriz.

Doğrudur. Rabbim şifa versin.
Umarım cevap alınır, gerileme görülür. Anneniz kendisine çok iyi bakması lazım bu dönemde.
Kemoterapi ilaçlarının cinsine göre sğız yaraları, mide bulantısı, kemiklerde ağrı, koku tat yitimi olabilir.
Size söylüyorumki siz hazırlıklı olun, annenizi de hazırlayın. Ağız yaraları oluşmaması için ingiliz karbonatı çok iyi geliyor, gargara yapabilir.
Dışardan çiğ süt almayın, bağışıklığı düşebilir vücudu hastalıklara açık hale gelebilir. Jersey süt alıp siz de mayalayabilirsiniz.
Aklınıza bir şey takılırsa yazabilirsiniz, şuan ne halde oldugunuzu tahmin edebiliyorum, rabbim sabır versin. İnanın herkes şimdi size moral diyecek ama gerçekten moralli olmak lazım. Böyle çok hastalıgın gerilediğine şahit oldum.
çok teşekkür ederim.. ne gerekiyosa yapacağız tabikii :( allahım yardım etsın.. allahtan umut kesilmez.. biz yapalım ne gerekiyosa gerisi Allaha kalmış :(

Benim anneciğimde meme kanserine yakalandı. Meme 1. evre ama lenfe atmış onda da 2. evre olarak başlattılar. Bizde ilk kemoterapiyi aldık. Çevremde 4. evreden kurtulan arkadaşların annesi var. Allahtan umut kesilmez. Sadece moral motivasyon ve inanç işi. Allah inşallah acil şifalar versin. İsterseniz özelden de konuşabiliriz.
çok umut verici bir örnek inşallah ben de bir gün yazarım burdan annem iyi oldu diye :(

çok umut verici bir örnek inşallah ben de bir gün yazarım burdan annem iyi oldu diye :(
Şuan Türkiyede 10 kadından biri meme kanserine yakalanıyor. Oranlar çok yüksek. Annemde tedavinin başında ama ben iyileşeceğine cok inanıyorum. Kendimize 6 ay verdik. 6 ay sonra normale dönecek diye motive olduk ailecek. Ama iyi örneklerde çok. Umarım sizde süreci kolay atlatırsınız

Back
X