Annem aramızı soğutmak için internetten dualar büyüler bakıyor

K Lady

Her şeye ve herkese rağmen sadece SEN !
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
42
14
18
Bi önceki konumda anlattığım olay daha da karmaşık hale geldi. bugün annem bilgisayarımdan annem sevgilimle aramı soğutmak için dualar bakmış.. birbirimizi çok seviyoruz sevgilimin ailesi de beni çok seviyor. müstakbel kayın validemle dertleşiyorum düşünün halimi ona da anlattım bu konuyu. ? sizce annemin yaptıkları işe yarar mı çook korkuyorum annem aslında çok inançlı bi insan böyle şeyler yapmasını hayatta beklemezdim. görünce dünya başıma yıkıldı

bu tarz icerigi bulunan konular acmak yasak diye biliyorum..

Annenin yaptığı lanetlik bir olay da senin bunu kvalidene anlatman çok normal değil.
yarın öbür gün başına da kakar millete rezil de eder sizi.
Kvalide adı üstünde dost değil dikkat edin.

perşembe günü üye olmuşsun hoşgeldin siteye
üzülme

Annenle ilgili bir şeyi kayınvalidene mi anlattın.
Üstelik kayınvalide de değil daha evli bile değilsin.
İlerde anlattığın her şeyi başına kakacak.

Annenin yaptığı lanetlik bir olay da senin bunu kvalidene anlatman çok normal değil.
yarın öbür gün başına da kakar millete rezil de eder sizi.
Kvalide adı üstünde dost değil dikkat edin.

o kadar mükemmel bi insan ki o. her derdime koşar. paylaşabileceğim kimsem yoktu ne yapacağımı bilemedim öğrenince

Yanlış yapmışsın. Her ne olursa olsun ailen hakkında müstakbel kayın validen ile konuşma.
Müstakbel eşin ve sevgilin bir gün maziye karışabilir ancak annen her daim bâkidir. Unutma bunu.

o kadar mükemmel bi insan ki o. her derdime koşar. paylaşabileceğim kimsem yoktu ne yapacağımı bilemedim öğrenince
Ah canımm.
teyzem de ananeme aynen böyle demiş ananem kvalidesiyle birlikte oturmalarına müsaade etmeyince.
sonunda ilk seneden kavgalı ayrıldılar. adı üstünde kaynana kız, dinle sen beni

Annenle ilgili bir şeyi kayınvalidene mi anlattın.
Üstelik kayınvalide de değil daha evli bile değilsin.
İlerde anlattığın her şeyi başına kakacak.

Çok farklı bi insan o. asla öyle biri değil. her konuda arkamda oğlunu hiç bi zaman desteklemez haklı olsa da hep benim yanımda oldu bu zamana kadar. bende onun yanındaydım. kendisi kanser hastası bana çok ihtiyaç duyuyo moral kaynağıyım onun

Annenin yaptığı ne kadar yanlış olursa olsun.
Eli anne yapmışsın anneni atmışsın farkında mısın?

Anlat anlat. Evlensen de bir gün bir tatsızlıkta, kavgada dökülür bunlar önüne birer birer..

Anan çok mu iyiydi?

Ananın evinde pek mi rahattın diye..

Yanlış yapmışsın. Her ne olursa olsun ailen hakkında müstakbel kayın validen ile konuşma.
Müstakbel eşin ve sevgilin bir gün maziye karışabilir ancak annen her daim bâkidir. Unutma bunu.

tek başıma aşabileceğim bi konu değildi. er veya geç öğrenecekler. bende ilk baş öyle düşündü ama o kadar anlayışla karşıladı ki

Evlenene kadar hepimiz pek iyiydik be yavrum..
Gızım da gızımdık.

Gel şimdi bir ona sor bir de bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…