insanın böyle derdi olamaz mı ? bence saçma eğer öyle bi kural varsa...bu tarz icerigi bulunan konular acmak yasak diye biliyorum..
Annenin yaptığı lanetlik bir olay da senin bunu kvalidene anlatman çok normal değil.
yarın öbür gün başına da kakar millete rezil de eder sizi.
Kvalide adı üstünde dost değil dikkat edin.
tövbe bismillah öz annenmi kız
Bi önceki konumda anlattığım olay daha da karmaşık hale geldi. bugün annem bilgisayarımdan annem sevgilimle aramı soğutmak için dualar bakmış.. birbirimizi çok seviyoruzsevgilimin ailesi de beni çok seviyor. müstakbel kayın validemle dertleşiyorum düşünün halimi ona da anlattım bu konuyu. ? sizce annemin yaptıkları işe yarar mı çook korkuyorum annem aslında çok inançlı bi insan böyle şeyler yapmasını hayatta beklemezdim. görünce dünya başıma yıkıldı
Ah canımm.o kadar mükemmel bi insan ki o. her derdime koşar. paylaşabileceğim kimsem yoktu ne yapacağımı bilemedim öğrenince
Annenle ilgili bir şeyi kayınvalidene mi anlattın.
Üstelik kayınvalide de değil daha evli bile değilsin.
İlerde anlattığın her şeyi başına kakacak.
Yanlış yapmışsın. Her ne olursa olsun ailen hakkında müstakbel kayın validen ile konuşma.
Müstakbel eşin ve sevgilin bir gün maziye karışabilir ancak annen her daim bâkidir. Unutma bunu.
annen neden istemiyor
Çok farklı bi insan o. asla öyle biri değil. her konuda arkamda oğlunu hiç bi zaman desteklemez haklı olsa da hep benim yanımda oldu bu zamana kadar. bende onun yanındaydım. kendisi kanser hastası bana çok ihtiyaç duyuyo moral kaynağıyım onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?