Özgüvenimi bitirdi. Artık ne okuyosun diye sorduklarında başımı eğerek cevap veriyorum. Herşeyde özgüvenimi bitirdi. Giyecek kıyafet bulamam anne ne giycem derim kime güzel gorunuyon derRabbine havale et ve sakın onu ciddiye alma
sakın sakın özgüvenine girmesine izin verme...etkisinde de kallma çok çekersin..Özgüvenimi bitirdi. Artık ne okuyosun diye sorduklarında başımı eğerek cevap veriyorum. Herşeyde özgüvenimi bitirdi. Giyecek kıyafet bulamam anne ne giycem derim kime güzel gorunuyon der
Ben hiçbir zaman kötü olduğunu düşünmedim. Daha iyisini istemiştim herkes gibi. Ailem şehir dışına göndermedikleri gibi şimdide annem b, ktan okul diyo. Sanki dershaneye gittim. Artik ruhum daraliyor. Tesekkur ederimoff sıkıntı ya bence sen annenii hiiç takma varır bir gün hatasına ve okudugn bölüm şehir üniversite harika
Bir genc kizin anneden daha cok neye ihtiyaci olabilir. En büyük destekcisidir anne. Benim köstekcimannenin psikojisi bozuk demekki. onu hasta olarak gör. dediklerini dikkate alma.
okulunu bitir. çalışmaya başla. ozamanda kendinle gurur duy. başkasının takdirine ihtiyacın yok.
Ben hiçbir zaman kötü olduğunu düşünmedim. Daha iyisini istemiştim herkes gibi. Ailem şehir dışına göndermedikleri gibi şimdide annem b, ktan okul diyo. Sanki dershaneye gittim. Artik ruhum daraliyor. Tesekkur ederim
Babamla gayet iyi.. tartışırlar ama şiddet hiç olmadı. Babam sessiz biri evde yönetim annemdeCanim sen okulunu bitir.hayatini kur.annen nasil arayip pesinden kosuck.babanla arasi nasil peki.
Tavsiyelerin için teşekkürler. Annemin psikolojisi bozuktur tamam ama düşünüyorum da benim kucuklugumden beri mi bozuk. Benimde bozuk o zaman. Onun cocugu engelliyse benimde kardesim engellivay be . dersaneye gitmeden ankarada öğretmenlik mi kazandın. bence şimdiden kpss ye hazırlanmaya başla. millet okurken hazırlanıyormuş haberin olsun. daha sonra atanır kendi hayatını kurarsın. annen hasta heralde. sıkma kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?