Evet kizlar benim annem asiri huysuz..
Ayri sehirlerde yaşıyoruz ama beni asiri huzursuz ve mutsuz ediyor..
Konusmak istemiyorum artik ama üzülüyorum da cunku cok yalniz..
Asiri şüpheci herkesten herseyden suphelenir..
Cok alingan.. herseye aliniyor.. cevresindeki herkesi uzaklaştırdı kendinden..
59 yasinda ama 100 yasinda gibi bıkkın hayattan..
Hersey mükemmel gitsin istiyor..
Hic bir sorun cikmasin..
Gencken boyle değildi yaslandikca cekilmez bir kadin oluyor..
Ve onu degistiremeyecegimi biliyorum.. sadece annesi benim ki gibi olan varsa dertlesmek rahatlamak istiyorum..
27 yaşında ve 2 yıllık evliyim.
Halâ telefonum çalsa, annem o kim diye sorar. Kim olduğunu söylesem niye aradığını sorar.

mesela bugün annemin yanında kayınvalidem aradı. Niye aramış sizi yemeğe mi davet ediyor diye sordu.
Eşim izin alsa, ben şüpheleniyorum niye izin aldı ki hasta mısınız yoksa der.
Yüzüm hafif düşük olsa, ne oldu birşey mi oldu anlat niye anlatmıyorsun der.
Bir yere gideceğim zaman mesela teyzem çağırıyor. Bazen arabayı almıyorum, hava güzelse minibüsle gideyim hem de biraz yürümüş olayım diye düşünüyorum. Annem niye arabayla gelmedin diyor. Biraz hava almak istedim desem de anlamayıp eşin neden getirmedi diyor. Sonra kalkacağım zaman eşin gelsin seni alsın, hava karardı diyor. Ben anlatamıyorum galiba anne, ben arabayla gelmek istemedim hava güzeldi biraz hava almak yürümek istedim diye arabasız geldim diyorum. Ozaman gel biz seni durağa bırakalım diyor

Yeğenimin doğum günü mesela, 100 TL vermeyi düşünüyorum. 150 versen daha iyi olur diyor. ( Ki ben o ay ablama ve yeğenime 700 TL harcamıştım ekstra)
Bazen misafir olayı oluyor, bir kere de sen al diyor. Yeğenim bize gelip kalmak istiyordu ama okulu olduğu için gelemiyordu daha 9 yaşında, ara tatilde çağır gelip birkaç gün kalsınlar diyor. Biri başka şehire yolculuk yapacak, sen de git gör diyor.
Ne bileyim bazen çok yorucu oluyor ama ben onun gönlünü hiç kırmıyorum. Tamam annecim diyorum hep

veya o an dediği uymuyorsa bana, tatlı dille anlatınca hak veriyor. Rabbim ona uzun ömürler versin.

Annemi çok seviyorum, onun da beni çok sevdiğini biliyorum. Kardeşlerim hep "sen annenin gözünde başkasın, aklı fikri sensin" diyorlar.
Aramasam bir gün trip atar, ben ve eşim covid olduk ve hastanede yatıyorduk. Ozaman bile bana trip atıp beni neden aramıyorsun, belki bize birşey oldu demişti. Ben de ne olacak size anne, hastayım ben bilmiyor musun hastanedeyi demiştim. 2 gün sonra babamı kaybettik. O günden beridir de her gün annemi arıyorum