- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi watermelon_watermelon
Merhaba hanımlar. Ben 29 yaşındayım 3 buçuk yıldır evliyim 14 aylik kızım var. Annemlerle aynı semtte oturuyorum. Doğumdan sonra logusalik depresyonuna girdim. Fakat emzirdigim için ilk 10 ay ilaç kullanamadım. Benim depresyonum ilerledi bu süreçte. 10 ay sonra emzirmeyi keserek ilaç kullanmaya başladım. Fakat çok sancılı bir süreç oldu benim için o yüzden annemlere gittim annemlerde 20 gün kadar kaldım. Her gün gitmem için laf soktular. Ben o kadar kötüydum ki kolumu kipirtatacak halim yoktu. 20 gün sonunda evime döndüm. Ama o süreçten sonra annemle babam hep kaçtı benden. Onlara gelmemi istemediler . Oturmaya gitmek istediğimde hep bahane buldular . Dedim ben gelmek istiyorum. Senin evin var sen gelme dediler. Ben bayramda ellerini öpmeye zor gittim . Hep laf soktular kalma burada falan diye. En son bugün anne size oturmaya gelicem dedim. Bana senin problemlerin ile uğraşmayiz. Gelme istemiyoruz dediler. Çok kırıldım ağladım. Bende anneyim ben başıma böyle bir durum gelse aynısını yapmam. Kendimi kimsesiz gibi hissediyorum. Annem babam resmen istemiyor beni.