- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi watermelon_watermelon
Tüm yorumları tek tek okudum.zaman ayırıp yazdığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Biraz daha ailemle ilişkilerimi açayım size. Normalde bir kız evlenirken ailesi ceyizini yapar dimi . Nisanıma kınama kadar kendim yaptım hemde 15 bin TL kredi çekerek. Ailemin durumu iyi kötü değil. Keza durumu kötü olan aileler dahi kızlarının ceyizine kendi bütçelerince katkıları oluyor.diyeceksiniz neden yardım etmediler. Gerçekten bir sebebi yok. Biz seni okuttuk daha masraf yapamayız deyip yapmadılar. Eşime karşı bu yüzden ezik kaldım. Tüm takımlarımla krediyi kapatmak zorunda kaldım. Ailem zora gelmeyen insanlar. Sorun problem sevmiyorlar. Depresyon geçirmemde ailemin katkısı çok büyük doğum yaptım annem ertesi gün tatile çıktı. İlgilenmediler görümcem bunu fırsat bilip ezdi kötü davrandı. Psikoloğa gidiyorum ayrıca psikiyatriye hastalığımı kabul ediyorum. Ama ailemde şöyle birşey var bana özel değil kimseyi evlerinde istemezler. Örneğin kurbanda ziyarete gittim onlara kapı çaldı komşu kurban getirmiş babam komşuya bayramınız kutlu olsun diyemedi o denli asosyal insanlar. Diyeceksiniz ee o zaman onlarla görüşme neden görüşmeye çalışıyorsun. Kimim var ki başka.