Annem sınırlarıma saygı duymuyor ben nasıl koyabilirim bilmiyorum

Ve evet haklısın yazma takmak özellikle denizde insanın yaşını büyük gösteriyor çünkü genellikle yaşlı kadınlar takiyor
Ama millet niye bu kadar yorumlarda farklı şeye takılmış anlamıyorum kız istemiyor ve annesi diretiyor konu bu yani

Ben bulunduğum bu yerde kapalı olduğum için her türden yoruma davranışa maruz kaldım. Ama hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Yanıma durağa gelip oturan yaşlı insanlar vardı ve bana baş örtüsünün bir kumaştan ibaret olduğunu takanların da Araplaştığını, kendilerin dine inanmadıklarını ve inandıkları dinin de hak ve adaletten ibaret olduğunu söylediler. Yine söylüyorum çok açık insanların yaşadığı inançları kökleşmiş bir yerde yaşamıyorsanız bilemezsiniz ki durumu. Bu mahalledeki tek kapalı olan aile biz olabiliriz hiç kimseyi görmedim ve her gün insanların delici bakışlarına maruz kalıyorum. Otobüsteyken de olaylar yaşadım ve sakinliğimi her zaman korudum. Baş örtüsünün kimsenin umrunda olmadığını söylüyorsunuz annemin tek çeşit pardesü giyindiği için laf eden arkadaşlar edindiğini de bilemezsiniz. Yani gerçekten anlayacağınızı düşünmüyorum aslında insanlar da umrumda değil olsaydı 2 yıl boyu burada rahatça gezemezdim sanırım. Ama kimse inanmıyor ya ben açıklamak istedim çok durum gördüm. Anneme karşı da atarlı değilim çözüm önerisi sundum 10 dakika içerisinde de geri götürdüm kendisi kabul etmedi ve ısrarla onu takmamı istedi bende zaten sevmediğim için takmadım olay bu kadar basit.
Yanlış yapıyorsun atarli ol zaten öyle kıymetin bilinir annen. Ayrıca da eminim o karışan tipler gençler değildir yaşlılardır ki yaşlılar her şeye karışır bosversene 🤣 burada kimseye bisey de ispatlamak zorunda değilsin. Ben de Alevi birkaç arkadaş edindim samimi olur olmaz “Esmacım şu kafandaki Arap geleneginj neden takiyorsjn islamda yok” falan diyorlardı 🤣 insanlar hadsiz bosveeeer

Bir grup kapalı insanın içinde açık bir kadın dikkat çeker, sahilde bikinili insanların yanında da kapalı biri dikkat çekiyor. İnsanların sadece gözü kayıyor olabilir, kimse size bakıp ayıplamıyor, vah tülbent takmış diye dedikodu da yapmıyor. Ben yakından görmesem farklarını bile anlamam mesela. Yorumlarınızı okudum, kafanızda çok büyütüyorsunuz.
Geçen yıl da bunun kavgası çıkmış, bone alın bir tane daha, en fazla ne kadar olabilir. Sormadan alınca kızıyor demişsiniz. Kendinizinkini ona verin kendinize yeni bir tane alın işte ne kadar zor olabilir bunu düşünmek ya. En ufak şeyi sorun eden, sorun çözme becerisi olmayan birisiniz. Çevrenizde olmak istemezdim

tesettürlü olmamama rağmen şalvarda giyerim ki giymişliğim var yazma da takarım
Şalvar zaten yöresel bir giyim, birçok bölgede artık gençler pek giymese de yaşlılar hala giyiyor, ki severim şalvarı, özellikle Adana şalvarının kesimini çok sevdiğimden birkaç yıl önce buralarda tırım tırım adana şalvarı arayıp buldum, üzerine bir askılı, saça da mardin tarzı yazma bağlıyorum, severim etnik kıyafetleri.

Siz şimdi 25 yaşındasınız ya nispeten genç bir yaştasınız o yüzden dış görünüşünüzü çok önemsiyorsunuz. Yoksa ben arkadaşım şimdi arayıp hadi kahve içmeye gidelim dese kremlenmiş saçıma bere takıp kendimi dışarı atabilirim😂 hani kafede rezil olurum millete demem çünkü gelmişim kırk üçüme amaaannn

Back
X