- 13 Mayıs 2016
- 329
- 958
- 23
- Konu Sahibi sosislimilfoy
Kızlar merhaba. Şimdiden okuyan herkese teşekkürler. Annemle babamın ikinci evliliği yaklasik 22 yıldır evliler annemim ilk evliliginden bir oglu var babamın çocuğu olmamış.Ben ikinci evliliklerindenim.Annem evlenmeden önce , abimi yetiştirme yurduna vermek zorunda kalmis. Maddi yetersizlikten dolayı bakamamış. Evlendikten sonra durumları düzelmediği için alamamış geri.Abim yaklasik 6 yil yetistirme yurdunda kalmış sonra ergenlik doneminde yurttan kacip yanimizda yasamaya geldi. Babam cok huysuz bir adam ve annemle hic canimli cicimli bir evlilikleri olmadı . Annem evlendikleri tarihten beri hep çalıştı evin geciminin cogunu genellikle o sağladı. Tartismalari genellikle para ve abim yuzunden oldu. Abim karistigi bir kavgadan oturu hapse girdi babam ben kucukken anneme siddet de uyguluyordu fakat biz buyudukten sonra böyle bir sey yaşanmadı. Evin tum zorluklariyla annem başa çıktı ama ne abim ne de babam onun kiymetini bilemediler. Gecenlerde sozlu bir tartisma arasinda (otobuste giderken) babam anneme "sus simdi vurucam ağzının ortasına" demis ve tartisma yine maddi sebepler yuzunden annemde hemen otobusten inmis ve bu durum gercekten cok zoruna gitmis. Simdide babam hala ozur dilemediginden boşanmayı ciddi bir sekilde dusunuyor sehir dusindaki bircok yere is basvurusunda bulunmus ama bosansalar bile babamin otel disinda gidecek bir yeri yok ve annemin bosanma kararini asla uysal bir sekilde karsilayacak turden bir adam degil. Bu beni korkutuyor. Ben sehir disinda okuyorum ve yurtta kaliyorum annemi bu kararından vazgecirmek istiyorum ama boyle yaparsam ona da haksizlik etmis olucam ve tamamiyle kendimi dusunerek ikna etmis olucam cunku ayrilirlarsa benim için de hayat çok zorlaşacak. Annem tek başına buraya gelse başımın üstünde yeri var ama abim çıkar çıkmaz o da buraya gelecek ve hayatımızı zehir edecek. Ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum