Annem babamdan boşanıyor

Annen bu gereksiz adama bakip besleyip kahrini cekecegine, bundan sonra da ogluna bakip besleyip kahrini ceksin, elin sorunlu adamindan daha zor degildir herhalde sorunlu evlada bakmak,
Sana gelince, madem kimselere bulasmak istemiyorsun, mezun olana kadar yurtta idare eder sonrasında ise girip kendi hayatini kurarsin.
Anneni ikilemde birakma, yeterince katlanmis babana...

Sakin ola anneni boşanmaktan vazgeçirmek gibi bir kötülük yapma. Teşebbüs bile etme hatta. Kadın babandan çekmiş bu yaşa kadar zaten.
Şimdiden sonra bi ohh der bi derin nefes alır bari.
Abinle olan konuda diğer arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum diyeyim kafi.

Valla panpacım en hayırsız evlat bu kocadan iyidir

Çocuk bu adam yüzünden de annesine kin besliyor olabilir

Anne, oğlum bundan sonra benim için sadece sen varsın o adam artık yok derse o çocuğun da yoka geleceğini düşünüyorum. Ana-oğul etle tırnak sonuçta.
Haklısınız hiç bu açıdan düşünemedim ama düşünmek lazım gelirdi evet ana oğul güzelce huzur içinde inşallah yaşarlar

Bundan önce ne olmuşsa olmuş,geçen tek bir saniyemiz bile geri gelmeyeceğine göre,mutsuz bir hayata katlanmak niye ? Elinde fırsar varken olmazsa kalan zamanında mutlu olmak annenizin de haklı. Abiniz için de söylenenler çok doğru.

Konu sahibini çok kıskandım keşke benim de annem babamdan bosansa sakın vazgecirmeyin kadını

Back
X