• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem babamı aldatıyor ..

Ben babanın bu konunun üstesinden geleceğini zannetmiyorum(büyük bir ihtimal biliyor ve başa çıkamadığından kabulleniyor bile olabilir),daha çok annenin ailesinde annenin yakını aklı başında bir büyük varsa ona danışmalısın ,ama annende olsa her koyun kendi bacağından asılır,şu genç yaşında seni böyle sorunlarla yalnız bırakması her anlamda büyük bir haksızlık,yinede üzülme okuyorsan ,çalışıyorsan kendi geleceğini kurmaya bak derim ,sevgiler.

Yahu ben mi kötü niyetliyim yoksa buradaki hatunlar mı saf anlamadım. 18 yaşındaki hallerimi düşünüyorum böyle bir olay yaşasam sinirden evin duvarlarına ketçap sıkar, üstüne çiviyle "kahrolsun facebook zulmü" falan yazardım herhalde ki bu da en pasif direnişim olurdu.

Hele anlatım tarzına, hele o fiyonklu kafalı simgelere bak yahu. Annem babamı aldatacak ben de bunu anlatırken fiyonk kafalı bir smiley kullanacağım he mi. Pembe şeker şeker :) Bir de verilen tepkilere "hıı çok üzüldüm mağdurum ühü" şeklinde kısa ve net cevaplar vereceğim.

Yahu bırak allah aşkına. Babası da doğrudur demiş ancak bu arşa uzanan rahatlığına rağmen bir de bir sürü çocuk yapmış hele hele. Ayşecik küçük anne moduna hiç değinmiyorum bile.

-anneam bubamı aldatırkene ben de yemek yapıp gardaşlarımın aç karnını doyurdum. Böyle de fedakar bir evlattım işte. İstediğim ise accık şefkat. Annem sevdiceklerinden fırsat bulup kafamı okşasa aslında çok da problem değil başkalarıyla olması. Canım ailem :16: ama anneme kızıyorum bak tırnaklarımı yedim sinirden :18:

Hı hı anladım ben seni. Yahu türk insanından bahsediyoruz. Çok açık yazacağım eşli şekilde grup organizasyonuna meyledenler dahi çocuklarına "doğrudur" deyip susmaz bu ülkede.

Hadi seni anladım güzel hikaye, güzel girişim. Ancak teselli verenler siz türkiye'de değil misiniz yahu? Pembe fiyonklu smiley direnişinde kolaylıklar dilerim. Ancak şu tırnak yiyen smiley durumuna daha uygun valla bak.

Ama keske hediye falan almasa da biraz ilgi gosterse iki kap yemek yapsa bi ihtiyac var mi diye sorsa ... Ama yooook ....

Bak duramadım yine yazayım. Şşş kardeş annen babanı aldatıyor ya sözde, iki kap yemek nedir ya :) Yemek yapsa ortada sorun yok yani. Yeminle sinirden gülüyorum. Bak hikayede çelişkili haller var. Senaryoda emin adımlarla ilerlemelisin. Giriş, gelişme ve sonuç paragrafları birbirleriyle bağlantılı olamasa da çelişmemeli. Bizimle diyılsın.

Hikayenin rengi de mavi te allam. Dertli ama yazı renginin muntazam olması gerek. Buğulu çarpıcı bir mavi yaparsan bir nebze de olsa dertlerinden uzaklaşırsın tabi. Sana da hak veriyorum. 18 yaş kısmı da olmamış. Böyle bir hikayenin daha inandırıcı olabilmesi için yaşı asgari 13 azami 15 yapmalıydın.

Bir sonraki hüzün dolu ayşecik senaryosunda buluşmak dileğiyle.

çok üzüldüm yaa bu nasıl bişey anlamıyorum madem aldatıcak boşansın o zaman bu şekilde olması daha kötü kesinlikle konuşman lazım babanla bu duruma göz yumulmaz farklı bi olay bu.

Yahu ben mi kötü niyetliyim yoksa buradaki hatunlar mı saf anlamadım. 18 yaşındaki hallerimi düşünüyorum böyle bir olay yaşasam sinirden evin duvarlarına ketçap sıkar, üstüne çiviyle "kahrolsun facebook zulmü" falan yazardım herhalde ki bu da en pasif direnişim olurdu.

Hele anlatım tarzına, hele o fiyonklu kafalı simgelere bak yahu. Annem babamı aldatacak ben de bunu anlatırken fiyonk kafalı bir smiley kullanacağım he mi. Pembe şeker şeker :) Bir de verilen tepkilere "hıı çok üzüldüm mağdurum ühü" şeklinde kısa ve net cevaplar vereceğim.

Yahu bırak allah aşkına. Babası da doğrudur demiş ancak bu arşa uzanan rahatlığına rağmen bir de bir sürü çocuk yapmış hele hele. Ayşecik küçük anne moduna hiç değinmiyorum bile.

-anneam bubamı aldatırkene ben de yemek yapıp gardaşlarımın aç karnını doyurdum. Böyle de fedakar bir evlattım işte. İstediğim ise accık şefkat. Annem sevdiceklerinden fırsat bulup kafamı okşasa aslında çok da problem değil başkalarıyla olması. Canım ailem :16: ama anneme kızıyorum bak tırnaklarımı yedim sinirden :18:

Hı hı anladım ben seni. Yahu türk insanından bahsediyoruz. Çok açık yazacağım eşli şekilde grup organizasyonuna meyledenler dahi çocuklarına "doğrudur" deyip susmaz bu ülkede.

Hadi seni anladım güzel hikaye, güzel girişim. Ancak teselli verenler siz türkiye'de değil misiniz yahu? Pembe fiyonklu smiley direnişinde kolaylıklar dilerim. Ancak şu tırnak yiyen smiley durumuna daha uygun valla bak.

Kimse saf değil yoknaz!
Ne dedik git babana anlat dedik burda anlattigin gibi!
Ne bu konuyu açana saldirdiktan sonra birde yorum yazana saldirmak anlamıyorum!
Türkiye'deyiz.. Ve bil yoknaz her nevi insan var olabilir de!
Konu sahte bile olsa yap yorumunu geç !
Saldirmayin kimseye ya!
Septist mi olalım yani her konu açan sahte diye de mi oturup kafa yoralim.
Herkes saf bir siz akıllı!

Canım bu büyüklerinin meseleleri işte. Yapacağın birşey yok. Babacğın belki de hep biliyordu kabullenmişti. Belki de anlaşmalı olarak devam ediyorlar şuan. Büyüklerimize çok karışamıyoruz malesef.

Sen de birkaç sene sonra yuvanı kuracaksın. Herkesin bir özel hayatı oluyor işte.

Sabır dilerim.

Ben bu durumun tersini yaşadım seni çok iyi anlıyorum. Senin gibi küçük yaşlarda yaşadım hem de, o yüzden benim gibi yapma susma bağır çağır asi bir evlat ol işleri onun başına at. Rezil et o anne müsveddesini.

Kimse saf değil yoknaz!
Saldirmayin kimseye ya!

Sakin olunuz. Akıllı-saf karşılaşırması yapmadım, kötü niyetli-saf karşılaştırması yaptım ki doğru olan da budur. Hani saf kelimesi milletimiz tarafından akıllı olmanın karşılığı olarak algılansa da aslında kötü düşünceli olmanın karşılığıdır. Buna dayanarak "acaba ben mi kötü niyetliyim" diyerek paragrafa adım atmışım halbuki :) Bununla birlikte saldırı demişsiniz de ben yorum yapanlara bir saldırıda bulunmadım ki yahu. Böyle konuları okuyunca "saf" olup üzülmeyi yeğlerdim halbuki. Bol ünlemli tepkinize rağmen, yinelemek isterim ki ortada bir saldırı yok. Kötü niyetli olmamdan olsa gerek, inanmama hali var ve fikir beyanı var sadece. Saygılar efem :)

Allah yardim etsin sana annene de dogru yol gosterir insallah. Bu tarz bi durumu bende yasadim belki de hala yasiyorumdur ama bu kadar sessiz olma annenle kavga et gerekirse bagir cagir. Kardeslerine belli etmemeye calis. Babam eger sessiz kaliyosa duruma ustune gitme onun icin gercekten cok zor bisey adamim kendine guveni kalmaz. İnsallah hersey duzelir

Sakin olunuz. Akıllı-saf karşılaşırması yapmadım, kötü niyetli-saf karşılaştırması yaptım ki doğru olan da budur. Hani saf kelimesi milletimiz tarafından akıllı olmanın karşılığı olarak algılansa da aslında kötü düşünceli olmanın karşılığıdır. Buna dayanarak "acaba ben mi kötü niyetliyim" diyerek paragrafa adım atmışım halbuki :) Bununla birlikte saldırı demişsiniz de ben yorum yapanlara bir saldırıda bulunmadım ki yahu. Böyle konuları okuyunca "saf" olup üzülmeyi yeğlerdim halbuki. Bol ünlemli tepkinize rağmen, yinelemek isterim ki ortada bir saldırı yok. Kötü niyetli olmamdan olsa gerek, inanmama hali var ve fikir beyanı var sadece. Saygılar efem :)

Yoknaz...
Sevdim seni...
:48::48::48::7::7:

Gerçekten sevdim seni...

Meydan annene kalmış. Karışanı da yok. Açık açık hallediyor valla. Baban da razı bu durumdan. Olmasaydı durum biraz farklı olurdu. Birbirini önemsemeyen bir ebeveyne sahipsin. En iyisi ayrılmaları. Acı ama gerçek. Artık yapılacak birşey kalmamış onlar için.

Dağılmış durumdayım. Annen bir dert baban bambaşka bir dert.
Allah yardımcın olsun. Keşke insanlar anne babalarını ailelerini seçme şansına sahip olabilselerdi.
Böyle anne babayla işin çok zor. Biz ne desek boş. Rabbim anneni ıslah etsin yola getirsin.
Neden ayrılmıyorlar onu anlamadım ama.

Yani canı sıkılan da buraya abuk sabuk hikayeler yazıyor! Madem annenin halinden bu kadar mustaripsin niye böyle simgeler kullanıyorsun? Niye milletin vaktini çalıyorsun? Vakit geçiremediğin için buralarda işgüzarlık yapıyorsun. Git annene yardım et!

Burası kadınlar formunda bir derdim var başlığı farkında misin ? Hayır 75. Diyarbakır Karpuz festivali değil yani göbek atmaya mi geliyoruz buraya? Tabiki canı sıkılan yazacak!

Burası kadınlar formunda bir derdim var başlığı farkında misin ? Hayır 75. Diyarbakır Karpuz festivali değil yani göbek atmaya mi geliyoruz buraya? Tabiki canı sıkılan yazacak!

Farkında olmamı sağladığın için teşekkür ederim. Yoksa festival alanında gezer gibi dolaşıyordum öyle melül melül. Peki sen konu sahibinin yazdıklarında bi gerçeklik sezebiliyor musun, Zekiye Bacı?! Vakit geçiremiyorum de, yardımcı olalım. Fantastik yalanları okuyarak kaybedecek zamanımız yok.

Kimse saf değil yoknaz!
Saldirmayin kimseye ya!

Septist olmaya gerek yok ki canısı. Bu konunun can sıkıntısından uydurulduğu kör gözüm parmağına misali ortada. Zekiyeler geçidi yapmanın bir anlamı yok. Buraya birbirimize yardımcı olmak için giriyoruz ve okuyamadığımız ve cevap yazamadığımız o kadar konu var. Burada artık böyle özsaygı sorunu yaşayan tiplerin açtığı konular gırla gitmeye başladı. İşin kötüsü; bu tipler bu konuları bizi enayi yerine koyarak açıyorlar. Bizler "Ah canım, ", "Vah garibim," diye yazınca, eminim kahkaha atarak okuyorlardır.

bızım bir tanıdık vardı aynne senın anlattıgın gibi anne aldatıyor baba pısırık .2 çocugu vardı adının melek gibilerdi

birisi evlendi hatta ...kadının beynınde ur çıktı amelıyatlar oldu tövbe etmiş bilmıyorum

insaşşallah annenızde düzelir diyorum .ALLAH ıslah etsın diyorum bu mübarek günlerde .yardımcınız olsun canım

Farkında olmamı sağladığın için teşekkür ederim. Yoksa festival alanında gezer gibi dolaşıyordum öyle melül melül. Peki sen konu sahibinin yazdıklarında bi gerçeklik sezebiliyor musun, Zekiye Bacı?! Vakit geçiremiyorum de, yardımcı olalım. Fantastik yalanları okuyarak kaybedecek zamanımız yok.

farkettiysen konu sahibine cevap verme gereği duymadım bile genel bir yorum yaptın canı sıkılan buraya yazıyor diye yorumum bunaydı.. anlaşılan cevap vermeyince hakaret edervari konuşanlardansın neyse farkında olmadığın başka konular varsa her zaman burdayım sağlarım problem yok..

Kusura bakma ama bu isin sevgiyle ya da baska bir seyle alakası yok bunun düsünceli insan olmakla alakası var! Sen ufakken yapmıs hatayı sen ufaksın anlamazsın sonucta o zamanlar ama simdi koskoca bir kız olmussun anlayacak yasa gelmissin, düsünceli bir anne bunu düsünür , psikolojini falan.. Baban zaten herseyin farkındadır canım aynı sekilde baban aldatsaydı eğer annende farkında olurdu zaten. Senin yapman gereken annen ya da babanla oturup cok ciddi ve sert bir sekilde konusman olucaktır eğer baban hala bu durum karsısında susuyorsa , annen de devam ediyorsa eğer kardesin icin yasamalısın ve durumlar karsısında doğru adımlar atmalısın cünkü kardesinin psikolojiside önemli en yakın zamanda ayrı eve cıkmaya bak kardesinide yanına al derim ben.

Back
X