Yahu ben mi kötü niyetliyim yoksa buradaki hatunlar mı saf anlamadım. 18 yaşındaki hallerimi düşünüyorum böyle bir olay yaşasam sinirden evin duvarlarına ketçap sıkar, üstüne çiviyle "kahrolsun facebook zulmü" falan yazardım herhalde ki bu da en pasif direnişim olurdu.
Hele anlatım tarzına, hele o fiyonklu kafalı simgelere bak yahu. Annem babamı aldatacak ben de bunu anlatırken fiyonk kafalı bir smiley kullanacağım he mi. Pembe şeker şeker :) Bir de verilen tepkilere "hıı çok üzüldüm mağdurum ühü" şeklinde kısa ve net cevaplar vereceğim.
Yahu bırak allah aşkına. Babası da doğrudur demiş ancak bu arşa uzanan rahatlığına rağmen bir de bir sürü çocuk yapmış hele hele. Ayşecik küçük anne moduna hiç değinmiyorum bile.
-anneam bubamı aldatırkene ben de yemek yapıp gardaşlarımın aç karnını doyurdum. Böyle de fedakar bir evlattım işte. İstediğim ise accık şefkat. Annem sevdiceklerinden fırsat bulup kafamı okşasa aslında çok da problem değil başkalarıyla olması. Canım ailem

ama anneme kızıyorum bak tırnaklarımı yedim sinirden :18:
Hı hı anladım ben seni. Yahu türk insanından bahsediyoruz. Çok açık yazacağım eşli şekilde grup organizasyonuna meyledenler dahi çocuklarına "doğrudur" deyip susmaz bu ülkede.
Hadi seni anladım güzel hikaye, güzel girişim. Ancak teselli verenler siz türkiye'de değil misiniz yahu? Pembe fiyonklu smiley direnişinde kolaylıklar dilerim. Ancak şu tırnak yiyen smiley durumuna daha uygun valla bak.