annem babamı aldatıyor

gmzey

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
75
9
29
annem babamı aldatıyo ve ne yapacagımı bilmiyorum üstelik adamı tanıyorum aynı mahallede oturuyoruz her yolu denedim hemen hemen. annemle konustum bi işe yaramadı feysini caldım bi işe yaramadı telefonuna gelen mesajları kendime yönlendirdim yine bir işe yaramadı. sanki kör olmus gibi.Babam ögrenirse eger biri hapse digeri mezara... hiç cıkar bir yol göremiyorum...

annem babamı aldatıyo ve ne yapacagımı bilmiyorum üstelik adamı tanıyorum aynı mahallede oturuyoruz her yolu denedim hemen hemen. annemle konustum bi işe yaramadı feysini caldım bi işe yaramadı telefonuna gelen mesajları kendime yönlendirdim yine bir işe yaramadı. sanki kör olmus gibi.Babam ögrenirse eger biri hapse digeri mezara... hiç cıkar bir yol göremiyorum...

karışma....

Nasıl bir anne bu ya..Cidden toplumun cılkı çıktı..
ama annenle bence ciddi ciddi konuş, babanıza üzüldüm vallahi..
adamın bilmesi gerekiyor.ne zamandır ilişkileri devam ediyor?
ve anneniz size ne cevap veriyor?

Naıl bir anne bu ya..
ama annenle bence ciddi ciddi konuş, babanıza üzüldüm vallahi..
adamin bilmesi gerekiyor.
ne zamandır ilişkileri devam ediyor
ben bu yaz ögrendim. feyk hesap filan bile açmış oradaki mesajlara baktıgımda 2012 ye kadar iniyor.... konustum dedim ya sanki kör olmuş gibi adamı her gördügümde öldürmek istiyorum ters ters bakıyorum. Ama babama bir şey söyleyemem malesef

Ya şu konuları gördükçe kadınımız kızlarımız bizler değiştik diyorum hep.Ne oluyor bize ya ?

Gmzey karışma. Annene çok şey söylenir de gerek yok. Yapıyosun bari genç kızını alet etme be kadın.

Bu arada mesajları nasıl yönlerdindin kendine?

Babana sakin caktirma olayi yazik ya adam cagiza bu nasil bir anne Allah islah etsin ! bence annenizi bosanmaya ikna edin bir sekilde daha fazla babanizin onuruyla gururuyla oynamasin ! peki o sevgilisi evlimi ? Faciaya bak sen Allah korusun

Gmzey karışma. Annene çok şey söylenir de gerek yok. Yapıyosun bari genç kızını alet etme be kadın.

Bu arada mesajları nasıl yönlerdindin kendine?
hayır benim bi şeye alet oldugum filan yok ben şüphelendim arastırdım buldum farkındayım yapabilecegiç hiç bi şey yok ama böylede devam edemez.Bilmiyorum ki nasıl yönlendirdim bende yeni üye oldum

Babana sakin caktirma olayi yazik ya adam cagiza bu nasil bir anne Allah islah etsin ! bence annenizi bosanmaya ikna edin bir sekilde daha fazla babanizin onuruyla gururuyla oynamasin ! peki o sevgilisi evlimi ? Faciaya bak sen Allah korusun
boşanmak olmaz o adamında karısı ve çocukları var en kötusude benden daha küçükler... bosanınca eminim dahada kötü şeyler olacak

Annenizin dinleyeceği birinden yardım alsanız? Teyzeniz falan?

Allah yardımcınız olsun,çok zor.:KK43:

konu gerçekmi bilemedim ama karışma demek çok mantıklı gelmedi bana ortada hunharca aldatılan bir eş söz konusu ne yani gözmü yumsun???

eee zaten yapacagını yapmış.bıraksın heveslerini alsınlar.babası ögrense daha mı iyi? karışsa baba ögrenecek ben o anlamada söyledim.

konu gerçekmi bilemedim ama karışma demek çok mantıklı gelmedi bana ortada hunharca aldatılan bir eş söz konusu ne yani gözmü yumsun???
ben hiç bi çıkış yolu göremiyorum her seyi düşündüm aklıma gelebilecek her şeyi ya bi türlü olmuyo ve insan annesine bunu konduramıyo hala kabul edemiyorum böyle bi şeyi

ben hiç bi çıkış yolu göremiyorum her seyi düşündüm aklıma gelebilecek her şeyi ya bi türlü olmuyo ve insan annesine bunu konduramıyo hala kabul edemiyorum böyle bi şeyi
dayın falan var mı onlara söylesen babana duyurmadan ancak dayı teyze ya da anneanne halledebilir böyle olayı

bencede. karışma demek ne demek. kız çırpınıyo ne yapıcagını bilememiş

Annenizin dinleyeceği birinden yardım alsanız? Teyzeniz falan?

Allah yardımcınız olsun,çok zor.:KK43:
kardeşimle konustuk ama o kimseye söylememizi istemiyo baskalarının duymasından korkuyo teyzeme söylersek onların bu yuzden aralarının bozulacagını biliyoruz cünkü cidden kör olmus gözleri biz annemle konustukca o daha cok gizli gizli yapıyo her seyi yine bir işe yaramıyo

Göz yummasın babasına söylesin mesela. Annesi babası ayrılsın bu kız suçlansın.
Ya da abartalım babası annesine ya da diğer adama zarar versin. Bu kız yine vicdan azabı çeksin.
ya da baba otursun kabullensın bu sefer de bu kızın gözündeki baba figürü çöp olsun.
Yarın öbür gün evlendiğinde bir bir karşısına çıksın mesela annesinin yaptıkları.
Şu yaşadıkları yetmiyormuş gibi.
Baba da dikkatli olsun biraz. Demek ki o da karısına ilgisiz. Nasıl anlaşılmaz ki böyle bir şey.
Ebeveyn olan onlar kızlarını madem koruyamıyorlar kız da kendini korumak zorunda.

X