Biz evlatlarini aramasin demiyoruz canim zaten bunun daha ne rezillgi kalmis kac yasinda kadin dayak yemeyi goze aliyo o rezillik degil mi cocuklari zaten destekmis ama dinlemiyomus ee niye bosa can sikintisi veriyo cocuklarina hem kendi cekiyo hem cocuklarina cektiriyoben üstteki yorumlara katılmıyorum tabiki seni veya diğer çocuklarını arayacak..çünkü onu en iyi evlatları anlar...bu yaştan sonra rezil oluruz gibi düşüncelere kapılıyordur..aslında şuan daha kötü ama farkına varamıyor işte...sen desteğini esirgeme annenden..ama boşanmaları için elinden geleni yap..gerekirse arada tehdit et...
Babandan kurtlulmak icin ölmesini mi bekliyo Allahim ya ayip bisey mi bosanmak sanki dovdugunde gitsin darp raporu alsin annesine gitsin kim ne diycek annenize zorla goturun konusunArkadaslar hepiniz haklisiniz valla isin mantigi bu tabi ki ama insanin elinden bir sey gelmeyince dayanamiyor.
Zaten butun cocuklugumuz boyle gecimsiz bir ailede yasamaktan dolayi mahfoldu. Hepimiz meslek sahibi olduk, hayatimizi kurduk degisen birsey yok onlarda.
Annem hic duzenini bozmak istemiyor ya diyorum nafakan olur, dedemden maasin olur, biz variz. Yok neymis evim olmasi gerekir, baban olse de kurtulsam.
Iki cocugum var calisan anneyim ancak hayat telasi. Elimden geleni yapmaya hazirim yine de ama sonuc yom. Yillardir sadece sinir bozuyorlar.
Biz evlatlarini aramasin demiyoruz canim zaten bunun daha ne rezillgi kalmis kac yasinda kadin dayak yemeyi goze aliyo o rezillik degil mi cocuklari zaten destekmis ama dinlemiyomus ee niye bosa can sikintisi veriyo cocuklarina hem kendi cekiyo hem cocuklarina cektiriyo
İnsallah canimbende aynısını yazdım zaten şuanki durumu daha kötü ama eski insanlara laf anlatmak zor maalesef..inşallah boşanır inşallah rahat eder..
Onlar onu istiyor benim annemde aynı hala aynııı adam birde kendi yetmiyor anasınıda başına getiriyor amca olacak o insan müsfetteleri karılarını hoş tutsunlar diye pislikleri hep bizim başımızda polisi ara diyorum at evden diyorum kime diyorum ne dersek diyelim onlar kendilerine acı çektirmeyi seviyor biz küçükken sırf annem kendi dayak yemesin diye bizi dövdürtürdü sonra kendi yine dayak yerdi sonuç ne parçalanmış hayatlar bozuk psikolojiiiiEvet arkadaslar konu tam olarak bu.
40 senedir surekli hir gur kavga. Kucukken cocuklarim icin katlaniyorum diyordu annem simdi hepimiz evliyiz, isimiz gucumuz var. Onlarin hayatlarinda degisen bir sey yok.
Babam cok gecimsiz, annemi begenmiyor. Dun yine dayak yemis annem. Darp raporu alalim karakola gidelim diyoruz, yok.
Annemin isi, geliri yok. Ama bosanabilir nafakasini alir, dedem rahmetliden maas alir biz de onu acikta koymayiz tabi ki. Anneannem yasli tek yasiyor bakani yok uc tane evi var. Onunla yasayabilir hem ona da bakar ama hayatini bozmak istemiyor. Dayak yeyip, hakaret isitip oturuyor. Bizleri arayip agliyo. Elimizden ne gelirse yapalim ancak babam degisecek degil. Bosanmiyorsan hakkini aramamiza izin vermiyorsan ben ne yapayim.
Cok uzuluyorum am cikis yolu bulamiyorum senelerce babami iyilikle hatta kotulukle yola getirmeye calistik olmuyor. Ben ne yapayim simdi?
Of canım bizimkiler de aynıEvet arkadaslar konu tam olarak bu.
40 senedir surekli hir gur kavga. Kucukken cocuklarim icin katlaniyorum diyordu annem simdi hepimiz evliyiz, isimiz gucumuz var. Onlarin hayatlarinda degisen bir sey yok.
Babam cok gecimsiz, annemi begenmiyor. Dun yine dayak yemis annem. Darp raporu alalim karakola gidelim diyoruz, yok.
Annemin isi, geliri yok. Ama bosanabilir nafakasini alir, dedem rahmetliden maas alir biz de onu acikta koymayiz tabi ki. Anneannem yasli tek yasiyor bakani yok uc tane evi var. Onunla yasayabilir hem ona da bakar ama hayatini bozmak istemiyor. Dayak yeyip, hakaret isitip oturuyor. Bizleri arayip agliyo. Elimizden ne gelirse yapalim ancak babam degisecek degil. Bosanmiyorsan hakkini aramamiza izin vermiyorsan ben ne yapayim.
Cok uzuluyorum am cikis yolu bulamiyorum senelerce babami iyilikle hatta kotulukle yola getirmeye calistik olmuyor. Ben ne yapayim simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?