Annem babami bosamiyor, biktik artik!

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1907

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
276
234
303
İzmir
Evet arkadaslar konu tam olarak bu.
40 senedir surekli hir gur kavga. Kucukken cocuklarim icin katlaniyorum diyordu annem simdi hepimiz evliyiz, isimiz gucumuz var. Onlarin hayatlarinda degisen bir sey yok.

Babam cok gecimsiz, annemi begenmiyor. Dun yine dayak yemis annem. Darp raporu alalim karakola gidelim diyoruz, yok.

Annemin isi, geliri yok. Ama bosanabilir nafakasini alir, dedem rahmetliden maas alir biz de onu acikta koymayiz tabi ki. Anneannem yasli tek yasiyor bakani yok uc tane evi var. Onunla yasayabilir hem ona da bakar ama hayatini bozmak istemiyor. Dayak yeyip, hakaret isitip oturuyor. Bizleri arayip agliyo. Elimizden ne gelirse yapalim ancak babam degisecek degil. Bosanmiyorsan hakkini aramamiza izin vermiyorsan ben ne yapayim.

Cok uzuluyorum am cikis yolu bulamiyorum senelerce babami iyilikle hatta kotulukle yola getirmeye calistik olmuyor. Ben ne yapayim simdi?

Simdi yanlis anlamayinda beni anneniz dayak yiyip aglayip niye arayip sizlerinde canini sikiyo bosanmiyoda yazik degil mi kac yasinda bilmiyorum ama o dayagi yiyo sizinde caninizi sikiyo babanizda Allahtan bulsun nasil insan karisini dovuyo hala annaanneniz durumuda iyimis tutun annenizi zorla goturun karakola dinlemeyin onu hala yok diyosa birakin o zaman

annenize şart koşun
ya ayrılsın ya da arayıp size ağlanmasın
bu yaştan sonra anneannenize bakmaktansa dayak yemeyi tercih ediyor demek ki

Arkadaslar hepiniz haklisiniz valla isin mantigi bu tabi ki ama insanin elinden bir sey gelmeyince dayanamiyor.

Zaten butun cocuklugumuz boyle gecimsiz bir ailede yasamaktan dolayi mahfoldu. Hepimiz meslek sahibi olduk, hayatimizi kurduk degisen birsey yok onlarda.

Annem hic duzenini bozmak istemiyor ya diyorum nafakan olur, dedemden maasin olur, biz variz. Yok neymis evim olmasi gerekir, baban olse de kurtulsam.

Iki cocugum var calisan anneyim ancak hayat telasi. Elimden geleni yapmaya hazirim yine de ama sonuc yom. Yillardir sadece sinir bozuyorlar.

ben üstteki yorumlara katılmıyorum tabiki seni veya diğer çocuklarını arayacak..çünkü onu en iyi evlatları anlar...bu yaştan sonra rezil oluruz gibi düşüncelere kapılıyordur..aslında şuan daha kötü ama farkına varamıyor işte...sen desteğini esirgeme annenden..ama boşanmaları için elinden geleni yap..gerekirse arada tehdit et...

ben üstteki yorumlara katılmıyorum tabiki seni veya diğer çocuklarını arayacak..çünkü onu en iyi evlatları anlar...bu yaştan sonra rezil oluruz gibi düşüncelere kapılıyordur..aslında şuan daha kötü ama farkına varamıyor işte...sen desteğini esirgeme annenden..ama boşanmaları için elinden geleni yap..gerekirse arada tehdit et...
Biz evlatlarini aramasin demiyoruz canim zaten bunun daha ne rezillgi kalmis kac yasinda kadin dayak yemeyi goze aliyo o rezillik degil mi cocuklari zaten destekmis ama dinlemiyomus ee niye bosa can sikintisi veriyo cocuklarina hem kendi cekiyo hem cocuklarina cektiriyo

Arkadaslar hepiniz haklisiniz valla isin mantigi bu tabi ki ama insanin elinden bir sey gelmeyince dayanamiyor.

Zaten butun cocuklugumuz boyle gecimsiz bir ailede yasamaktan dolayi mahfoldu. Hepimiz meslek sahibi olduk, hayatimizi kurduk degisen birsey yok onlarda.

Annem hic duzenini bozmak istemiyor ya diyorum nafakan olur, dedemden maasin olur, biz variz. Yok neymis evim olmasi gerekir, baban olse de kurtulsam.

Iki cocugum var calisan anneyim ancak hayat telasi. Elimden geleni yapmaya hazirim yine de ama sonuc yom. Yillardir sadece sinir bozuyorlar.
Babandan kurtlulmak icin ölmesini mi bekliyo Allahim ya ayip bisey mi bosanmak sanki dovdugunde gitsin darp raporu alsin annesine gitsin kim ne diycek annenize zorla goturun konusun

Biz evlatlarini aramasin demiyoruz canim zaten bunun daha ne rezillgi kalmis kac yasinda kadin dayak yemeyi goze aliyo o rezillik degil mi cocuklari zaten destekmis ama dinlemiyomus ee niye bosa can sikintisi veriyo cocuklarina hem kendi cekiyo hem cocuklarina cektiriyo

bende aynısını yazdım zaten şuanki durumu daha kötü ama eski insanlara laf anlatmak zor maalesef..inşallah boşanır inşallah rahat eder..

Yapılacak tek şey annenizi dinleyip teselli edip telefonu kapatmak çünkü anneniz farklı bir çözüm istemiyor. İstediğiniz kadar yırtın kendinizi. Anneniz babanızı seviyor ve ayrılmak istemiyor.

40 senedir surekli hir gur kavga. Kucukken cocuklarim icin katlaniyorum diyordu annem simdi hepimiz evliyiz, isimiz gucumuz var. Onlarin hayatlarinda degisen bir sey yok.

Babam cok gecimsiz, annemi begenmiyor. Dun yine dayak yemis annem. Darp raporu alalim karakola gidelim diyoruz, yok.

Annemin isi, geliri yok. Ama bosanabilir nafakasini alir, dedem rahmetliden maas alir biz de onu acikta koymayiz tabi ki. Anneannem yasli tek yasiyor bakani yok uc tane evi var. Onunla yasayabilir hem ona da bakar ama hayatini bozmak istemiyor. Dayak yeyip, hakaret isitip oturuyor. Bizleri arayip agliyo. Elimizden ne gelirse yapalim ancak babam degisecek degil. Bosanmiyorsan hakkini aramamiza izin vermiyorsan ben ne yapayim.

Cok uzuluyorum am cikis yolu bulamiyorum senelerce babami iyilikle hatta kotulukle yola getirmeye calistik olmuyor. Ben ne yapayim simdi?
Onlar onu istiyor benim annemde aynı hala aynııı adam birde kendi yetmiyor anasınıda başına getiriyor amca olacak o insan müsfetteleri karılarını hoş tutsunlar diye pislikleri hep bizim başımızda polisi ara diyorum at evden diyorum kime diyorum ne dersek diyelim onlar kendilerine acı çektirmeyi seviyor biz küçükken sırf annem kendi dayak yemesin diye bizi dövdürtürdü sonra kendi yine dayak yerdi sonuç ne parçalanmış hayatlar bozuk psikolojiiii

Of canım bizimkiler de aynı
Bizimkinde dayak yok ama aldatma, kandırma , annemi parası için kullanma hepsi var
Kaç defa ayrıl dedik hep bi bahane
Eskiden çocuklarım için katlanıyorum diyordu , yalan dolan, benim annem babamdan daha fazla maaş alıyor üstelik
Daha gecen hafta annemi kandırıp kredi çekmiş babam , gecen hafta ağlıyordu ,dün gittik "bitanem çay içer misin " diyor annem babama.
Yok bunlar boşanmaz, her sıkıntıda bizi arayıp ağlamasın bari
Artık duymuyorum görmüyorum bende, onlar birbirine alışmış ayrılmazlar

Annem ve babamın boşanması hayatımda başıma gelen en harika şeylerden biridir. İnsanların asıl çocukları için boşanması lazım. İki kavgacı mutsuz tiple büyümediğim için çok memnunum.

Back
X