• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem babamın akrabalarıyla görüşmemi istemiyor

baharesintisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
169
11
46
İstanbul
Kızlar yıllardır bu sıkıntıyı çekiyorum.annem biz küçükten beri Halamlarla amcamlarla kuzenlerle görüşmemi istemiyor.benim okuduğum şehirde bir sürü babam tarafı akrabamız var.annem tarafı hiç yok .yemeğe çağırıyorlar pikniğe çağırıyorlar.annem arada bi husumet olmamasına rağmen kesinlikle görüşmemi istemiyor.ama bir araya gelince de o kadar hoş sohbetmuhabbet ediyorlar ki.halamı cok sevdiğini yengelerimi cok sevdiğini söylüyor,gülüyorlar,şakalaşıyorlar .ama bize yanicocuklarına gelince hayır Asla görüşmeyin gitmeyin.cok soru sorarlarsa cevap vermeyin.herseyi anlatmayın.yani bi kere gideyim anne cok sıkıldım moral olur diyorum.kıyameti koparıyor.sanki de düşmanlar..o kadar seviyorum ki halbuki ben onları,akraba kuzen ya onların yerinikim tutar.inanılmaz moral oluyor bana...

sevgili evli arkadaşlarım,ablalarım size soruyorum özellikle Sizde böyle yapıyormusunuz.baba tarafıyla cok yakınlaşmayı istemiyormusunuz...yada benim durumumda olan talihsizler var mı.

Son düzenleme:
​Akrabalarımla fazla samimi degilimdir ama arada sırada da olsa görüşürüz yemege yada piknigine gideriz sizde her zaman olmasada arada sırada görüşebilirsiniz ama annenizin sözünü unutmayın derim akrabalarınızın yanınızda herşeyi konuşmayın onlara sırrınızı vermeyin ne yapacakları hiç belli olmaz.

Benim annem de öyle babaannemler,yengemler,amcamlar kısacası baba tarafımla görüşürsem tansiyonlar düşüyor çıkıyor deli deli hareketler yapıyor.Paranoyak olmuş biraz sanki herkes toplanıp onun hakkında konuşacak onu kötüleyecek zannediyor gizli gizli görüş görüşebiliyorsan çok sağlıklı bir düşünce olmadığından annemin sözünü dinlemeyi tercih etmiyorum bu konuda.

Benim annem de öyle babaannemler,yengemler,amcamlar kısacası baba tarafımla görüşürsem tansiyonlar düşüyor çıkıyor deli deli hareketler yapıyor.Paranoyak olmuş biraz sanki herkes toplanıp onun hakkında konuşacak onu kötüleyecek zannediyor gizli gizli görüş görüşebiliyorsan çok sağlıklı bir düşünce olmadığından annemin sözünü dinlemeyi tercih etmiyorum bu konuda.
Neden bu paranoyaklık ...aynen annemde öyle düşünüyor cok üzülüyorum bu duruma.bende gizli görüşüyorum bazen duyunca bi şekilde çıldırıyor .verdiği tepkiler cok anormal.

Neden bu paranoyaklık ...aynen annemde öyle düşünüyor cok üzülüyorum bu duruma.bende gizli görüşüyorum bazen duyunca bi şekilde çıldırıyor .verdiği tepkiler cok anormal.

Zamanında yaşadığı kötü şeylerden dolayıdır benim annem sürekli anlatır onlarla görüşenlere bile garezi vardır.Benim için görüşüp görüşmemek farketmiyor ama belli ki sen görüşmek istiyorsun.Belki annenin dediği gibi zararları dokunabilir çünkü benim tarafımda çok dedikodu dönerdi.Sen görüşmek istiyorsan görüş annenin kulağına gitmesini engelle,annenin düşüncelerini değiştirmenin imkansız olduğuna eminim izin verse bile içine sinmeyecektir.

Back
X