- Konu Sahibi baharesintisi
Kızlar yıllardır bu sıkıntıyı çekiyorum.annem biz küçükten beri Halamlarla amcamlarla kuzenlerle görüşmemi istemiyor.benim okuduğum şehirde bir sürü babam tarafı akrabamız var.annem tarafı hiç yok .yemeğe çağırıyorlar pikniğe çağırıyorlar.annem arada bi husumet olmamasına rağmen kesinlikle görüşmemi istemiyor.ama bir araya gelince de o kadar hoş sohbetmuhabbet ediyorlar ki.halamı cok sevdiğini yengelerimi cok sevdiğini söylüyor,gülüyorlar,şakalaşıyorlar .ama bize yanicocuklarına gelince hayır Asla görüşmeyin gitmeyin.cok soru sorarlarsa cevap vermeyin.herseyi anlatmayın.yani bi kere gideyim anne cok sıkıldım moral olur diyorum.kıyameti koparıyor.sanki de düşmanlar..o kadar seviyorum ki halbuki ben onları,akraba kuzen ya onların yerinikim tutar.inanılmaz moral oluyor bana...
sevgili evli arkadaşlarım,ablalarım size soruyorum özellikle Sizde böyle yapıyormusunuz.baba tarafıyla cok yakınlaşmayı istemiyormusunuz...yada benim durumumda olan talihsizler var mı.
sevgili evli arkadaşlarım,ablalarım size soruyorum özellikle Sizde böyle yapıyormusunuz.baba tarafıyla cok yakınlaşmayı istemiyormusunuz...yada benim durumumda olan talihsizler var mı.
Son düzenleme: